İspanya La Liga Ancelotti'den Arda Güler'e: Ben delirmedim! Senin görevin bu

Ancelotti'den Arda Güler'e: Ben delirmedim! Senin görevin bu

19.02.2024 - 09:46 | Son Güncellenme:

Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı karşılaşmada 87. dakikada oyuna giren Arda Güler uzatma dakikaları da dahil olmak üzere toplamda 9 dakika sahada kaldı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'in pozisyonunu değiştirdi ve yapması gerekenleri anlattı.

Ancelottiden Arda Gülere: Ben delirmedim Senin görevin bu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Real Madrid, İspanya La Liga'nın 25. haftasında deplasmanda Rayo Vallecano engeline takıldı. Joselu'nun golüyle 1-0 öne geçen Madrid, Raul De Tomas'ın penaltıdan kaydettiği gole engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

Haberin Devamı

Milli futbolcu Arda Güler, Rayo Vallecano maçının 87. dakikasında oyuna dahil oldu. Carlo Ancelotti, genç yıldızın pozisyonunu değiştirdi ve ondan yapması gerekenleri oyuna girmeden önce anlattı. Ancelotti'nin Arda Güler'e verdiği taktikteki Modric detayı dikkatlerden kaçmadı.

Ancelottiden Arda Gülere: Ben delirmedim Senin görevin bu

REAL MADRID 2 PUAN BIRAKTI

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Real Madrid, Rayo Vallecano'ya konuk oldu. Eflatun-beyazlılar, Joselu'nun 3. dakikada kaydettiği golle 1-0 ö öne geçti.

Ev sahibi ekip ise 27. dakikada Raul de Tomas'ın penaltıdan attığı golle skora denge getirdi.

ARDA GÜLER OYUNA DAHİL OLDU

Milli futbolcu Arda Güler, karşılaşmanın 87. dakikasında Luka Modric'in yerine oyuna dahil oldu. Mücadelenin uzatma bölümlerinde Dani Carvajal ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Haberin Devamı

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Real Madrid zirve yarışında yara alırken, 62 puanla liderliğini sürdürdü. Rayo Vallecano ise 25 puanla 14. sırada yer aldı.

Ancelottiden Arda Gülere: Ben delirmedim Senin görevin bu

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER'E: BEN DELİRMEDİM!

Teknik direktör değişikliğine giden ve Real Madrid karşısında etkili bir futbol sergileyen Rayo Vallecano, Los Galacticos'a fazla fırsat şansı tanımadı. Carlo Ancelotti oyuna müdahalelerde bulundu. İtalyan teknik adam 70'de Rodrygo ve Toni Kroos'u oyuna aldı.

75'inci dakikada Vazquez'in yerine Carvajal'i oyuna alan İtalyan teknik adam Arda Güler'i 87. dakikada Luka Modric'in yerine oyuna dahil etti.

Ancelotti, Arda Güler'i oyuna almadan önce genç yıldıza neler yapacağını anlattı. İtalyan teknik adam Arda Güler'in saha içindeki pozisyonunu değiştirerek "Ben delirmedim! Luka Modric'in yaptığı gibi topun ileri taşınmasına yardımcı olacaksın. Merkezde yer alacaksın. Senin görevin bu" dedi. 

Arda Güler, Rayo Vallecano maçında yaklaşık 9 dakikada sahada kaldı. İspanyol basını fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle Arda Güler'in yeni sezonda başka bir takıma kiralanabileceğini öne sürdü.

Ancelottiden Arda Gülere: Ben delirmedim Senin görevin bu

MILAN İDDİASI

İspanyol basınından SPORT'un haberinde Real Madrid'in Arda Güler'i yaz aylarında kiralamayı düşündüğü ve İtalyan devi Milan'ın oyuncuyla ilgilendiği yazıldı. Öte yandan Milan'ın orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmaya büyük ilgi gösterdiği yazıldı.. Los Blancos'un süper yıldızı Brahim Diaz'ın kulüpte geçirdiği iki başarılı sezonun ardından Real'den bir oyuncuyu kiralayarak büyük bir başarı elde etmişti.

Haberin Devamı

KİRALAMA DOĞRU SEÇENEK OLABİLİR

Haberde; Arda Güler'in aldığı sürenin az olması nedeniyle, kiralık bir hamlenin kariyeri için doğru bir karar gibi göründüğü ve birçok kulübün oyuncuya ilgi gösterdiği bildirildi.

Güler'in olası kiralık transferinin başarısına bağlı olarak Real Madrid'in oyuncunun kulüpteki geleceği hakkında bir karar vermesi bekleniyor.

Ancelottiden Arda Gülere: Ben delirmedim Senin görevin bu

Yazarlar