Beşiktaş Beşiktaş'ın transfer teklifini duyurdular! Muleka kararını verdi

Beşiktaş'ın transfer teklifini duyurdular! Muleka kararını verdi

19.06.2022 - 21:04 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael yönetiminde gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta kurmaylar transfer hareketliliğine başladı. Siyah-beyazlıların geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da forma giyen Jackson Muleka için yaptığı transfer teklifi belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaşın transfer teklifini duyurdular Muleka kararını verdi

Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon istenen performansı sergileyemeyen Beşiktaş'ta kurmaylar Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda harekete geçti. Takıma mutlaka bir golcü takviyesi yapacak olan Süper Lig devinin gündemindeki Jackson Muleka için yaptığı transfer teklifi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

14 OYUNCUYLA YOLLAR AYRILDI

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş'ta 14 futbolcuyla yollar ayrıldı. Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Michy Batshuayi, Douglas, Jeremain Lens, Mehmet Topal, Fabrice N'Sakala, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Domagoj Vida, Cyle Larin ve Güven Yalçın'la vedalaşıldı. Tecrübeli orta saha Atiba Hutchinson hakkındaki son kararı Valerien Ismael'in vereceği belirtildi.

GEDSON VE SAİSS TRANSFER EDİLDİ

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon devre arasında transferi açıklanan Gedson Fernandes, gelecek sezondan itibaren siyah-beyazlı formayı giyecek. Domagoj Vida'nın ayrılmasının ardından savunma hattında bir boşluk oluşan Beşiktaş'ta takıma Romain Saiss dahil edildi. Siyah-beyazlılar, Faslı savunmacı ile sözleşme imzalandığını kısa süre önce resmen açıkladı.

Haberin Devamı

FORVETTE BOŞLUK OLUŞTU

Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi ile yollar ayrıldı. Öte yandan sözleşmesi sona eren Güven Yalçın'la da anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş'ta forvet hattında oluşan bu boşluk sonrası takıma bir yerli bir de yabancı santrafor takviyesi kararı alındı. Siyah-beyazlıların yabancı adayları arasında yer alan Jackson Muleka'ya yaptığı transfer teklifi belli oldu.

Beşiktaşın transfer teklifini duyurdular Muleka kararını verdi

3 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Valerien Ismael yönetiminde transfer çalışmalarına devam eden ve bir golcü takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş için Belçika'dan bir haber gündeme geldi. Belçika'dan La Meuse'nin haberine göre; siyah-beyazlıların, bonservisi Standart Liege'de olan ve geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen Jackson Muleka için 3 milyon euro teklif ettiği aktarıldı.

Beşiktaşın transfer teklifini duyurdular Muleka kararını verdi

YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Genç golcünün, kulübün kendisine karşı geçen sezonki tutumu nedeniyle kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği vurgulanırken, gelecek yıl kesin olarak Standart Liege'de kalmayacağı belirtildi.

4-5 MİLYON EURO

La Derniere Heure gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın da Kongolu santrfor ile ilgilendiği hatırlatılırken, Standart Liege'nin Muleka için bonservis beklentisinin 4-5 milyon euro olduğu kaydedildi. Belçika temsilcisinin bonservisten gelecek ücretin yarısını Muleka'yı aldığı Mazembe'ye ödeyeceği için bu rakamların üzerinde durduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşın transfer teklifini duyurdular Muleka kararını verdi

Jackson Muleka, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasını giydi. Tecrübeli futbolcu bu süreçte Süper Lig'de rakip fileleri 12 kez havalandırdı. Jackson Muleka takım arkadaşlarına ise 4 gol pası verdi.

Darwin Núñez'in Liverpool'daki ilk açıklamaları