Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly, İstanbul'a geldi! İşte kazanacağı ücret

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly, İstanbul'a geldi! İşte kazanacağı ücret

05.09.2023 - 20:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi kadrosunun UEFA’ya teslim edilme süresinin dolmasına saatler kala Eric Bailly ile anlaşma sağlamış ve gece yarısı transfer resmen açıklanmıştı. Tecrübeli stoper İstanbul'a geldi.

Beşiktaş gece yarısı operasyonuyla Eric Bailly'yi renklerine katmıştı. Uzun süredir stoper arayışı içinde olan siyah-beyazlılar, Avrupa Konferans Ligi resmi kadrosunun UEFA’ya teslim edilme süresinin dolmasına saatler kala tecrübeli futbolcuyla el sıkıştı.

Haberin Devamı

GECE YARISI OPERASYONU SONRASI BAILLY, BEŞİKTAŞ'TA

Manchester United’da forma şansı bulamayan ve bu nedenle kariyerini farklı bir kulüpte sürdürmek isteyen Eric Bailly dün İngiliz ekibiyle resmen yollarını ayırdı. Deneyimli futbolcu uzun süren pazarlıkların ardından bonservisini alarak serbest kaldı. Siyah-beyazlılar bu gelişme üzerine bir süredir görüşme halinde oldukları Bailly ile anlaşmaya vardı.

Beşiktaşın yeni transferi Eric Bailly, İstanbula geldi İşte kazanacağı ücret

KADRO UEFA'YA GÖNDERİLDİ

Beşiktaşlı yetkililer, Bailly ile anlaşma sağladıktan sonra TFF ile temasa geçerek Fildişi Sahilli oyuncu için lisans kaydı açtırdı. Siyah-beyazlılar daha sonra başarılı futbolcunun evraklarını tamamlamak için yoğun bir çalışma içine girdi. Avrupa Konferans Ligi kadrosunu UEFA’ya bildirmek için saat 01.00’e kadar zamanı bulunan yöneticiler sürenin bitmesine çok kısa zaman kala işlemleri tamamladı. 29 yaşındaki oyuncunun dahil edildiği liste daha sonra UEFA’ya gönderildi.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ın transferini resmen açıkladığı Eric Bailly, İstanbul'a geldi. 29 yaşındaki oyuncu, kısa süre içerisinde takıma katılacak ve Siyah Beyazlı ekiple beraber çalışmalara başlayacak.

Beşiktaşın yeni transferi Eric Bailly, İstanbula geldi İşte kazanacağı ücret

2.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Fanatik'te yer alan habere göre 1,87’lik sağ stoper, Kara Kartal’dan senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus kazanacak.

49 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Daha önce Espanyol, Villarreal, Manchester United ve Marsilya’da oynayan 29 yaşındaki defans oyuncusu 49 kez de ülkesi Fildişi Sahili formasını giyip 2 gol kaydetti.

Yazarlar