Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci, İstanbul'a geldi!

Beşiktaş'ın yeni transferi Ernest Muci, İstanbul'a geldi!

09.02.2024 - 18:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın transferini KAP'a bildirdiği Ernest Muci, İstanbul'a geldi. Arnavut futbolcunun açıklamaları dikkat çekti.

Beşiktaşın yeni transferi Ernest Muci, İstanbula geldi

Ara transfer döneminin son gününde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Legia Varşova'nın 22 yaşındaki Armavut oyuncusu Ernest Muci'yi transfer ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Genç oyuncu, Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel ile birlikte Polonya'dan kalkan uçakla İstanbul'a geldi. Arat, Yücel ve Muci'yi taşıyan uçak, saat 17.00 dolaylarında Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı.

Beşiktaş'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Ernest Muci, "Böylesi büyük bir kulüpte forma giymek benim için bir rüyanın gerçekleşmesi diyebilirim. Taraftarımızla ve takımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübün bir parçası olmak benim için çok önemli bir şey" dedi.

Transfer sürecinden de bahseden Muci, "Hızlı bir transfer oldu açıkçası. Maç oynadıktan sonra sabah Varşova'ya gittim buraya gelebilmek için. Bu transferin gerçekleştiği için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

HÜSEYİN YÜCEL: BEŞİKTAŞ TARAFTARI HER ŞEYİ HAK EDİYOR

Beşiktaş taraftarının her şeyi hak ettiğini belirten Hüseyin Yücel ise, "Ernest'e kulübümüze ve ülkemize hoş geldin diyoruz. Bir söz vardır 'geç olsun, güç olmasın'. Biraz geç oldu taraftarımızın biraz sabrını fazla zorladık ama bence günün sonunda gayet güzel bitirdik. 1'i geldi, 2'ncisi yolda diyelim. Şu an uçakta. Hayırlı uğurlu olsun. Bize güvenen özelikle de bizi eleştiren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum çünkü bizi zorluyorlar. İnşallah Beşiktaş'ımız için hayırlısı olacak. Beşiktaş taraftarı her şeyi hak ediyor" ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar