Beşiktaş Beşiktaş'ın yeni transferi Musrati'den Fenerbahçe itirafı! Gelen teklifi açıkladı

Beşiktaş'ın yeni transferi Musrati'den Fenerbahçe itirafı! Gelen teklifi açıkladı

15.02.2024 - 10:37 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Braga'dan devre arasında tranfer ettiği Al Musrati, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati, siyah beyazlı takımın antrenmanı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Al Musrati'nin açıklamaları şu şekilde:

HEDEFİNİ AÇIKLADI

"Hedefim kulübümle beraber en üst sıralarda olmak. Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı vermek ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum."

'SERDAR SAATÇI İLE KONUŞTUM'

"Tabii ki gelmeden önce Serdar Saatçı ile konuştum. Bana her şeyi anlattı ve burada ne kadar mutlu olacağımdan bahsetti."

'MUSRATİ'NİN KİM OLDUĞUNU GÖSTERMEM GEREK'

Herkese Musrati'nin kim olduğunu göstermem gerekiyor. Beni Portekiz'den bilenler vardır ama hedefim kulübümle birlikte en üst sırada olmak, özellikle gelecek sene zirve mücadelesi vermek ve Şampiyonlar Ligi'nde olmak olacak.

'YAPMAMIZ GEREKEN ŞEY DAHA PROFESYONEL OLMAK'

Muhabirimiz Nergis Aşkın'ın sorusunu da yanıtlayan Al Musrati şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Büyük geçmişe sahip olan bir takımdayım. Yapmamız gereken şey daha profesyonel olmak. Zirve için elimizden geleni yapacağız"

'SANTOS İLE GÖRÜŞTÜM'

Beşiktaş'ta olduğum için mutluyum. Türkiye'nin en büyük takımlarından biriyim. Takımımla birlikte en üst seviyede olmayı hedefliyorum. Transfer dönemi bitmeden 4-5 gün önce Fernando Santos ile görüştüm. Bana Beşiktaş'ı anlattı.

FENERBAHÇE SORUSU

Al Musrati, geçtiğimiz yaz Fenerbahçe ile adının anılmasının sorulması üzerine ise "Geçtiğimiz yaz bazı temaslar oldu ama Braga bu teklifleri kabul etmedi Şampiyonlar Ligi'nde oynamamı istedikleri için. Ama bu transfer döneminde gitmeme izin verdiler." yanıtını verdi.

Yazarlar