Beşiktaş Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı

Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı

24.02.2024 - 08:40 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta hücum hattı tamamen değişiyor. 3 futbolcusuyla yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekip, golcü transferi için de kesenin ağzını açtı.

Beşiktaşta 3 ayrılık birden Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı

Sezon sonunda hücum hattını sil baştan yenileyecek olan Beşiktaş, ilk hedefini belirledi.

Haberin Devamı

AYRILIKLAR YAŞANACAK

Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda kadrosunda büyük bir değişim yaşayacak. Golcü transferinde 1 numaralı adayını belirleyen Beşiktaş'ta, hücum hattında da ayrılıklar olacak. Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Jackson Muleka üçlüsüyle lig bitiminde yolların ayrılması planlanıyor.

Kadro dışı kararı kaldırılan Aboubakar’ı lig bitiminde satmayı amaçlayan Beşiktaş Yönetimi, yeni kontrat konusunda ortak noktada buluşamadığı Cenk Tosun’a da veda edecek. Takımda beklenen çıkışı yıllardır bir türlü yapamayan Muleka da elden çıkarılacak. Öte yandan stoper için de yoğun bir mesai veriliyor.

Beşiktaşta 3 ayrılık birden Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı

STOPER İÇİN YOĞUN MESAİ

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluk yarışında erken havlu atan Siyah-Beyazlı yönetim, yeni dönem için işi sıkı tutma kararı aldı. Bu doğrultuda çalışmalarına erkenden hız veren idareciler, stoper için de yoğun mesai yapıyor. Beşiktaş, bu doğrultuda 2 isim üzerine yoğunlaşmış durumda...

Haberin Devamı

İdareciler, Kopenhag’ın Slovak stoperi Denis Vavro ve Almanya Bundesliga ekiplerinden Union Berlin’de görev yapan Robin Knoche konusunda maliyet araştırması yapıyor. Lig bitiminde Daniel Amartey’le yollarını ayıracak olan ve kiralık olarak alınan Joe Worrall’ın durumuna ise lig bitiminde karar verecek olan yönetim, savunmayı bu 2 isimle güçlendirebilir. Başkan Hasan Arat ve İkinci Başkan Hüseyin Yücel’in, bu doğrultuda çalışmalarına devam ettiği ifade edildi. Menacerler aracılığıyla önerilen isimleri beklemeye alan Arat ve Yücel’in, kendi listelerine göre hareket ettiği kaydedildi.

HÜCUM HATTINA HOLLANDALI GOLCÜ

Bu hatta en az 2 hamle yapacak olan idareciler, teknik direktör Fernando Santos’un raporu doğrultusunda ilk hedefini Hollanda Ligi ekiplerinden PSV forması giyen Luuk de Jong olarak belirledi.

Beşiktaşta 3 ayrılık birden Golcü transferinde kesenin ağzı açıldı

Daha önce de birçok kez kulübün gündemine gelen 1,88’lik golcü için bu kez tüm şartlar zorlanacak. Bu sezon PSV formasıyla 35 maça çıkıp 28 gol ve 11 asistlik performans ortaya koyan 33 yaşındaki santrforun kulübüyle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. PSV’ye 2 yıl önce 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Hollandalı futbolcu, daha önce; Barcelona, Newcastle United, Gladbach ve Twente formaları da giymişti.

Yazarlar