Beşiktaş Beşiktaş'ta Ante Rebic'e dikkat çekti! 'Küskünler takımı biraz değişmiş'

Beşiktaş'ta Ante Rebic'e dikkat çekti! 'Küskünler takımı biraz değişmiş'

13.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay yönetimindeki Beşiktaş'ın Başakşehir'i 1-0'lık skorla geçtiği mücadelenin ardından İlker Yağcıoğlu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaşta Ante Rebice dikkat çekti Küskünler takımı biraz değişmiş

Süper Lig'in 12'nci haftasında Beşiktaş, Başakşehir engelini 1-0'lık skorla geçti. Siyah-beyazlıların zaferinde Ante Rebic gol pasını verdi, Jackson Muleka fileleri havalandırdı. Beşiktaş'ın galibiyet gecesini İlker Yağcıoğlu yorumladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Rebic gibi kaliteli oyuncularla seviye atlayabileceğini belirten İlker Yağcıoğlu, "İyi oyuncunuz, kaliteli oyuncunuz varsa bir şekilde problemi çözüyorlar. Beşiktaş takımı, oyunda seviye atlayacaksa bu Rebic gibi oyuncularla oluyor. Bugün de attığı gol pası birinci sınıftı" dedi.

Jackson Muleka'nın performansına dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, "Beşiktaş'ın en çok ikili mücadeleye giren oyuncusu olmuş Muleka. Forvet oyuncusu olmasına rağmen 22 tane! Ne kadar çabaladığını gösteriyor bu" ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes'in mücadelesine övgüde bulunan İlker Yağcıoğlu, "Gedson da aynı şekilde diğer arkadaşlarının toplamından çok daha fazla mücadele vermiş. Geçen hafta da söyledik. Beşiktaş takımı böyle bir oyunla seviye atlamayı planlıyorsa bu çok zor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay'ın diğer oyuncuları da kazanması gerektiğini belirten İlker Yağcıoğlu, "Diğer oyuncuları kazanması lazım Beşiktaş. Rebic'e bakıyorsun, kafası dağınık da olsa attığı gol pası 1. sınıf. Sonuca ancak bu şekilde gidebilirsiniz. Bu oyuncuları Rıza hocanın kazanması lazım. Rebic'in pas isabeti çok fazla. Uzun zamandır oynamadığı için hazırlığı da yok. Farklı bir Rebic izleyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın yeni bir kimliğe büründüğünü vurgulayan İlker Yağcıoğlu, "Geçen haftaki küskünler takımı biraz değişmiş, daha fazla isteyen ve mücadele eden bir takım gelmiş. Başkan ve yönetim üzerine düşeni yaptı. Hocalar da üzerine düşeni yaptı. İş artık futbolculara döner" dedi.

Taraftarın tepkisine dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, "Taraftarın tepkisi futbolculara dönerse bunu tersine çevirmek kolay değildir. Rıza hoca bu uyarıyı da yapmıştır oyunculara. 'Bakın sıra artık size geldi' diye. Bunun da etkisi bence vardı oyuncularda" diye konuştu.

Yazarlar