Beşiktaş Beşiktaş'ta ayrılık! Yeni adresi Fatih Karagümrük

Beşiktaş'ta ayrılık! Yeni adresi Fatih Karagümrük

25.08.2023 - 19:41 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı bulamayan genç oyuncuyla yolların ayrılacağı öğrenildi. 22 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin Fatih Karagümrük olduğu aktarıldı.

Beşiktaşta ayrılık Yeni adresi Fatih Karagümrük

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta bu sezon şans bulamayan genç oyuncuyla yolların ayrılmasının planlandığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılarda forma giyemeyen 22 yaşındaki genç futbolcunun transferi konusunda Fatih Karagümrük ile anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan genç futbolcunun sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

EMRE BİLGİN, KARAGÜMRÜK'E KİRALANDI

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Emre Bilgin, sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandı. 19 yaşındaki eldiven, İstanbul ekibinde henüz forma şansı bulamadı.

GENÇ OYUNCULARLA VEDALAŞILDI

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Beşiktaş'ta bu sezon forma şansı beklenmeyen genç oyuncularla yollar ayrıldı. Berkay Vardar, Abdullah Aydın, Ajdin Hasic, Ahmet Gülay, Erdoğan Kaya, Bilal Ceylan, Halil Çiçek, Necati Bilgiç ve Burak Yıldız kiralık olarak takıma veda etti.

KEREM ATAKAN KESGİN, KARAGÜMRÜK YOLCUSU

Haberin Devamı

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Beşiktaş forması giyen Kerem Atakan Kesgin'i renklerine bağlamak için harekete geçti. Kırmızı-siyahlıların 22 yaşındaki orta sahanın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Beşiktaşta ayrılık Yeni adresi Fatih Karagümrük

GÜNEŞ ŞANS VERMEDİ

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Kerem Atakan Kesgin, Şenol Güneş tarafından bu sezon 5 maçın kadrosuna dahil edildi. Tecrübeli teknik direktör kadroya dahil ettiği maçlarda genç futbolcuya 1 dakika bile forma şansı vermedi. Kerem Atakan Kesgin, Süper Lig'deki Pendikspor ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Dinamo Kiev maçlarında ise kadroya dahil edilmedi.

Bucaspor altyapısında futbola başlayan Kerem Atakan Kesgin daha sonra Göztepe ve Sivasspor formaları giydi. Beşiktaş, 2022-2023 sezonu başında genç oyuncuyu 1 milyon 400 bin euro karşılığında renklerine bağladı. 22 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Yazarlar