Beşiktaş Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu! İstanbul'a geldi, tesisleri gezdi

Beşiktaş'ta dev transfer operasyonu! İstanbul'a geldi, tesisleri gezdi

10.07.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlılar gelecek sezon adına gündemine aldığı yıldız futbolcuyu İstanbul'a getirdi. Tecrübeli futbolcunun tesisleri gezdiği öğrenildi. İşte transfer haberinin detayları...

Beşiktaşta dev transfer operasyonu İstanbula geldi, tesisleri gezdi

Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda kadroda eksik görülen mevkilere takviyeler yapıldı. Beşiktaş'ın gündeminde olan yıldız futbolcunun İstanbul'a gelip, tesisleri gezdiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

GEDSON VE MULEKA'YA BONSERVİS ÖDENDİ

Beşiktaş'ta sezon başı transfer döneminde kadroya önemli hamleler yapıldı. Siyah-beyazlılar, Benfica'dan Gedson Fernandes'i 6 milyon euro karşılığında kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da oldukça etkili bir performans gösteren Jackson Muleka'yı da kadrosuna kattı. Jackson Muleka için Standard Liege'e 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Beşiktaşta dev transfer operasyonu İstanbula geldi, tesisleri gezdi

BEDELSİZ VE KİRALIK İSİMLER

Siyah-beyazlılarda forvet transferinde kadroya önemli hamleler yapıldı. Burnley'den Wout Weghorst satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. Wolverhampton'dan ayrılan Romain Saiss ve Everton'la yeni sözleşme imzalamayan Cenk Tosun transfer edildi. Beşiktaş'ta transfer çalışmalarında şu ana kadar takıma 5 isim eklendi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta dev transfer operasyonu İstanbula geldi, tesisleri gezdi

AYRILIKLAR DA YAŞANDI

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda hedeflerini yükseğe koyan Beşiktaş'ta takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Douglas, Jeremain Lens, Mehmet Topal, Fabrice N'Sakala, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Domagoj Vida, Alex Teixeira, Güven Yalçın, Alpay Çelebi ve Cyle Larin'e veda edildi. Genç sağ bek Kerem Kalafat, Rizespor'a kiralandı.

CHRİSTİAN FASSNACHT HAMLESİ

Beşiktaş'ta tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-beyazlıların transfer gündemindeki Christian Fassnacht konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ta kurmayların öncelikli transferlerin tamamlanmasının ardından 28 yaşındaki oyuncuya rotasını kırdığı belirtildi.

Beşiktaşta dev transfer operasyonu İstanbula geldi, tesisleri gezdi

BAYRAM SONRASI ÖNEMLİ

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, Christian Fassnacht'ı transfer etmek için Young Boys'a 2 milyon euro teklif etti. Siyah-beyazlılar ile İsviçre kulübü arasındaki pazarlıkların ardından Young Boys'un 2 milyon 500 bin euro civarına indiği belirtildi. Beşiktaş kurmaylarının Kurban Bayramı'nın ardından transferi noktalamayı hedeflediği aktarıldı.

Beşiktaşta dev transfer operasyonu İstanbula geldi, tesisleri gezdi

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

Orta sahanın sağında oynamasına rağmen görev verildiğinde, merkez, sol ve on numarada da görev yapabilen tecrübeli futbolcunun da kariyerine Beşiktaş'ta devam etmeye sıcak baktığı kaydedildi. İsviçreli futbolcunun Young Boys'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Christian Fassnacht'ın güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta dev transfer operasyonu İstanbula geldi, tesisleri gezdi

İSTANBUL'A GELDİ

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Christian Fassnacht ve eşinin kısa süre önce İstanbul'a geldiği öğrenildi. Eşiyle beraber, İstanbul'a gelen Vodafone Park ve Nevzat Demir Tesisleri'ni gezen oyuncunun kulüpler arasındaki anlaşmayı beklediği kaydedildi. Christian Fassnacht geçtiğimiz sezon Young Boys formasını 28 müsabakada giydi. Tecrübeli futbolcu rakip fileleri 12 kez havalandırdı. İsviçreli orta saha takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.

Yazarlar