Beşiktaş Beşiktaş'ta Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak

24.10.2023 - 07:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta 17 Aralık'ta yapılması planlanan seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başlarken Emre Kocadağ'ın da adaylığını açıklayabileceği belirtildi.

Beşiktaşta Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak

Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu. UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Lugano maçı sonrası olağanüstü kongre kararı alan siyah-beyazlı kulüpte seçim 17 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Yönetim, seçim için bir araya geldi

UEFA Konferans Ligi’nde Lugano’yla oynanan maç, Beşiktaş’ta taşları yerinden oynatmıştı. Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kara Kartal, 2-0 öne geçtiği mücadeleden son anlarda yediği gollerle 3-2’lik mağlubiyetle ayrılınca Siyah-Beyazlı taraftarlar, hem teknik direktör Şenol Güneş hem de başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetime büyük tepki göstermişti. Bu yaşananların ardından Şenol Güneş istifa etmiş, yönetim de olağanüstü seçim kararı almıştı. Teknik ekipte geçici olarak Burak Yılmaz göreve devam ederken başkan Ahmet Nur Çebi, seçim takvimini Galatasaray derbisi sonrasına bırakmıştı. Derbinin 2-1’lik Galatasaray üstünlüğüyle sonuçlanmasının ardından yönetim, dün seçim takvimi için bir araya geldi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın yaptığı seçim açıklaması:

"Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Emre Kocadağ adaylığını açıklayacak

Başkan Ahmet Nur Çebi önderliğinde toplanan yönetim kurulu, seçim tarihini belirledi: 17 Aralık. SiyahBeyazlılar, yeni başkan ve yönetim kurulunu bu tarihte belirleyecek. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin aday olup olmayacağı ise en kısa süre içinde resmen belli olacak. Başkan Çebi’nin aday olmaması halinde mevcut yönetimde Asbaşkan olarak görev yapan Emre Kocadağ, adaylığını açıklayacak.

Haberin Devamı

Yazarlar