Beşiktaş Beşiktaş'ta futbolculardan Ahmet Nur Çebi'ye destek!

Beşiktaş'ta futbolculardan Ahmet Nur Çebi'ye destek!

15.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaşlı futbolcuların olağanüstü kongrede aday olup olmayacağı merakla beklenen Başkan Ahmet Nur Çebi’ye mesaj atarak destek verdikleri ortaya çıktı. Kulüpte yaşanan olumsuz gelişmelerden kendilerini de sorumlu tutan siyah-beyazlıların, Çebi’den görevde kalmasını istedikleri aktarıldı.

Beşiktaşta futbolculardan Ahmet Nur Çebiye destek

Kartal’da Lugano karşısındaki 3-2’lik şok mağlubiyetin ardından teknik direktör Şenol Güneş istifa ederken, Başkan Ahmet Nur Çebi olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı almıştı. En geç aralık ayının ilk haftasında gerçekleşecek kongre için geri sayım sürüyor. Siyah-beyazlı camianın yanı sıra teknik heyet ve futbolcular da genel kurula ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşlı futbolcuların adaylık konusunda henüz kesin bir karar vermeyen Başkan Ahmet Nur Çebi’ye mesaj atarak görevde kalmasını istedikleri ortaya çıktı. Kulüpte yaşanan olumsuz gelişmelerden kendilerini de sorumlu tutan siyah-beyazlı oyuncuların, Başkan Çebi’ye destek verdikleri aktarıldı.

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi göreve gelmeden önce hem futbolcular hem de kulüp personeli maaşlar konusunda sorun yaşıyordu. Siyah-beyazlılar maaşlarını 3-4 ay gecikmeli olarak alabiliyordu. Yaşanan bu olumsuzluk Çebi’nin göreve gelmesiyle birlikte sona ermişti.

Futbolcuların kendisine verdiği destek karşısında hem mutlu olan hem de duygulanan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin olağanüstü seçimli genel kurulda aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Çebi’nin ailesi ve yakın çevresiyle çeşitli görüşmelerde bulunduğu ve adaylık konusundaki kararını büyük olasılıkla önümüzdeki hafta kamuoyuna duyuracağı vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta kongre takvimi de önümüzdeki hafta netlik kazanacak. Siyah-beyazlık seçime ilişkin tüm detayları resmi siteden açıklayacak.