Beşiktaş Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un ilk transferi Fenerbahçe'den!

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un ilk transferi Fenerbahçe'den!

05.01.2024 - 10:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Giovanni van Bronckhorst'un kısa süre içerisinde resmen açıklanması beklenirken Hollandalı teknik adamın transferini istediği yıldız ortaya çıktı.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorstun ilk transferi Fenerbahçeden

Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın tercihi Giovanni van Bronckhorst oldu. Siyah-beyazlı yönetim Hollandalı çalıştırıcı ile el sıkıştı.

Haberin Devamı

KAZANACAĞI ÜCRET

48 yaşındaki Hollandalı teknik adamla 1,5+1 yıllık sözleşme için el sıkışıldı. Son olarak Glasgow Rangers’ı çalıştıran Van Bronckhorst’a yıllık 1,4 milyon euro garanti ücret ödenecek.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorstun ilk transferi Fenerbahçeden

İSTANBUL'A GELMESİ BEKLENİYOR

Beşiktaş ile anlaşamaya varan Giovanni van Bronckhorst'un kısa süre içerisinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

TRANSFER İSTEDİ

Takvim'de yer alan habere göre deneyimli çalıştırıcının yönetimle kadro planlaması için de görüşmelerde bulunduğu ve transfer istediği öğrenildi.

FENERBAHÇE'DEN ESKİ ÖĞRENCİSİ HEDEFTE

Son olarak Glasgow Rangers'i çalıştıran van Bronckhorst'un şu an Fenerbahçe'de forma giyen eski öğrencisi Ryan Kent'in transfer edilmesini istediği öğrenildi.

Beşiktaşta Giovanni van Bronckhorstun ilk transferi Fenerbahçeden

Fenerbahçe'ye sezon başında transfer olan İngiliz yıldızın da fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle ayrılığı sıcak baktığı ifade ediliyor. Yönetimin, 2027'ye kadar kontratı bulunan 27 yaşındaki yıldızı kiralamayı düşündüğü ve girişimlere başlayacağı öğrenildi. Bu sezon 15 maça çıkan Kent, 1 gol, 2 asiste imza attı.

Haberin Devamı

Yazarlar