Beşiktaş Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası favori teknik direktör belli oldu! 1.5 yıllık sözleşme planı

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası favori teknik direktör belli oldu! 1.5 yıllık sözleşme planı

23.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta tüm gözler yeni teknik adama çevrildi. Rıza Çalımbay’ın yerine kariyerli bir yabancı teknik direktörle anlaşmak isteyen siyah-beyazlı yönetimde geçtiğimiz günlerde başlatılan arayışlara hız verildi.

Beşiktaşta Rıza Çalımbay sonrası favori teknik direktör belli oldu 1.5 yıllık sözleşme planı

Buna göre gündemdeki adaylarla en kısa sürede resmi görüşmelere başlanacak. Atakaş Hatayspor maçından sonra yeni teknik direktörle 1,5 yıllık sözleşme yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

TOPRAKTEPE FORMÜLÜ

Beşiktaş’ta U-19 Takımı Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe geçici olarak göreve getirildi. Hatayspor’la deplasmanda karşılaşacak siyah-beyazlı takım, Topraktepe yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Beşiktaşta Rıza Çalımbay sonrası favori teknik direktör belli oldu 1.5 yıllık sözleşme planı

FAVORİ İSİM GENESIO 

Arayışlarda ön plana çıkan ismin 57 yaşındaki Fransız teknik adam Bruno Genesio olduğu belirlendi. Siyah-beyazlıların son olarak Fransa’da Rennes’i çalıştıran Genesio ile anlaşma zemini aradığı ileri sürüldü. Lyon’da elde ettiği başarılarla ismini duyuran Genesio bu sezon kötü sonuçlar nedeniyle 12. hafta Rennes’den ayrılmıştı.

Kartal’ın hedefindeki diğer ismin ise Ole Gunnar Solskjaer olduğu aktarıldı. Manchester United’dan Kasım 2021’de ayrılan ve 2 yıldır takım çalıştırmayan 50 yaşındaki Norveçli teknik adama 1,5 yıllık teklif yapıldığı ve görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

Haberin Devamı

 

Yazarlar