Galatasaray Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye 3-0 senaryosu!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye 3-0 senaryosu!

23.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçen yıl Kadıköy’deki F.Bahçe zaferinin bir benzerini tekrar yaşamak için kendini kampa aldı. Tecrübeli çalıştırıcı iki pozisyon hariç kadrosunu netleştirdi.

Galatasarayda Okan Buruktan Fenerbahçeye 3-0 senaryosu

Galatasaray’da hedef geçen sezonki senaryoyu gerçekleştirmek... Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu, geçen sezon Kadıköy’de oynanan ve Cim-Bom’un 3-0 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma öncesinde olduğu gibi kendini kampa aldı. Ekibiyle beraber analizler yapan ve Fenerbahçe’yi mercek altına alan Buruk’un, geçen sezon olduğu gibi yine benzer bir senaryo hazırlığında olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un iki pozisyon hariç kafasındaki 11’in netleştiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, savunmada Sanchez’in durumuna göre hareket edeceği öğrenildi. Buruk aksi durumda Nelsson’u kullanacak. Diğer taraftan Galatasaray Teknik Direktörü’nün sağ açıkta ise Tete ile Ziyech arasında henüz karar verilmediği belirtildi.

Ziyech, dünkü antrenmanın bir bölümüne katılırken, Sanchez ile birlikte durumu son antrenmanda belli olacak.

İşte Okan Buruk’un derbi öncesi planladığı kadro: Muslera, Boey, Sanchez (Nelsson), Abdülkerim, Barış, Torreira, Kaan, Tete (Ziyech), Kerem, Zaha, Icardi.

YILDIZLAR TAM KONSANTRE

Fenerbahçe maçı öncesi Florya’da yüzler gülüyor. Galatasaray’da yıldız futbolcuların yarınki derbiye tam konsantre olarak hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Özellikle Icardi ve Zaha gibi önemli isimlerin yarınki derbiyi çok önemsediği belirtildi. Takımın moralli ve aynı zamanda ciddi şekilde antrenman performansı sergilemesinin Okan Buruk’u memnun ettiği bildirildi.

Galatasaray’da hazırlıklar keyif içinde sürerken, oyuncuların bu şekilde motive olmalarının derbi öncesi umutları arttırdığı vurgulandı. Teknik kadronun, bu yüksek konsantrasyon nedeniyle takımla özel olarak yapmayı düşündüğü motivasyon toplantısından da vazgeçtiği öğrenildi.

SANCHEZ'E YİNE ÖZEL PROGRAM

Cim-Bom’da Davinson Sanchez dün yapılan antrenmanda da yine takımla beraber çalışmadı. Kolombiyalı stoperin son durumu bu akşam ele alınacak ve oynayıp oynamayacağına karar verilecek.

Yine Ziyech’in durumu son çalışmada belli olacak. Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla devam ettirdi. İdman, topa sahip olma çalışmasının ardından hücum uygulamasıyla sona erdi.