Beşiktaş Beşiktaş'ta Romain Saiss ve Valentin Rosier'in bonservis bedelleri netlik kazandı!

Beşiktaş'ta Romain Saiss ve Valentin Rosier'in bonservis bedelleri netlik kazandı!

26.05.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig devi Beşiktaş'ta kurmaylar Romain Saiss ile Valentin Rosier'in bonservis bedellerini belirledi.

Beşiktaşta Romain Saiss ve Valentin Rosierin bonservis bedelleri netlik kazandı

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon kadro planlaması için hazırlıklarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek isimler belirlenirken, Romain Saiss ile Valentin Rosier'in durumu konusunda henüz karar verilmedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta idarecilerin iki futbolcunun bonservisini belirlediği öğrenildi. Nottingham Forets ile devre arasında anlaşma sağlayan ancak evrakları yetişmediği için transferi gerçekleşmeyen Romain Saiss için siyah-beyazlıların beklentisi netlik kazandı.

NTV Spor'un haberine göre; Faslı stoper için yaz transfer döneminde gelecek tekliflerde Beşiktaş'ın en az 5 milyon euro talep edeceği kaydedildi. Siyah-beyazlılarda 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Valentin Rosier'in de takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Beşiktaş kurmaylarının Fransız sağ bek için tıpkı Romain Saiss'te olduğu gibi 5 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği vurgulandı. Valentin Rosier bu sezon Beşiktaş'ta 27 maçta şans buldu ve 1 gol ile 4 asist üretti. Siyah-beyazlılarda Romain Saiss ise 26 müsabakada 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Haberin Devamı

Yazarlar