Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! 2008'den sonra bir ilk

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy fırtınası! 2008'den sonra bir ilk

09.01.2024 - 21:31 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy, Rizespor deplasmanında muhteşem bir performans sergiledi. 18 yaşındaki hücum oyuncusu, siyah-beyazlılarda 2008'den bu yana bir ilke imza attı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoy fırtınası 2008den sonra bir ilk

Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Beşiktaş, Rizespor'a konuk oldu. Zorlu mücadelede Beşiktaş forması giyen genç futbolcu Semih Kılıçsoy'un performansı dikkat çekti. 18 yaşındaki hücum oyuncusu, 2008'den sonra bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Rizespor maçını tribünden takip etti. Fernando Santos'un ekibinin yanı sıra Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da maçı tribünden izleyen isimler arasında yer aldı.

Karşılaşmada gol perdesini açan isim 4'üncü dakikada Milot Rashica oldu. Kosovalı kanat oyuncusu, Onur Bulut'tan topu aldıktan sonra içeri doğru evrildi ve sol ayağıyla şutunda ağları havalandırdı. Milot Rashica'nın golüyle Beşiktaş deplasmanda 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Milot Rashica, Rizespor deplasmanında fileleri havalandırarak bu sezon 3'üncü gol sevincini yaşadı. Yıldız futbolcunun attığı bu gol, siyah-beyazlıların bu sezon Süper Lig'de attığı en erken gol oldu.

Haberin Devamı

SEMİH AĞLARI HAVALANDIRDI

Mücadelenin 45'inci dakikasında Demir Ege Tıknaz'dan pası alan Semih Kılıçsoy yay üzerinde rakibinden sıyrılarak şutunu çekti. Gökhan Akkan'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Semih Kılıçsoy attığı bu golle birlikte uzun yıllar sonra bir ilki başardı. Opta'nın verilerine göre; Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy (18 yaş 147 gün), 2007/08 sezonundan bu yana Batuhan Karadeniz'in (17 yaş 289 gün) ardından üst üste üç Süper Lig maçında gol atan en genç ikinci oyuncu oldu.

Karşılaşmanın 47'nci dakikasında Beşiktaş'ta bir kez daha Semih Kılıçsoy sahneye çıktı. Genç futbolcu attığı bu golle birlikte takımını 3-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Semih Kılıçsoy bu sezon Süper Lig'de üst üste 3'üncü maçında ağları havalandırdı. 18 yaşındaki forvet bu süreçte 4 kez rakip ağları havalandırdı. Genç oyuncu toplamda 5'inci kez fileleri sarstı.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 18 yaşındaki genç yeteneğin güncel piyasa değeri 550 bin euro.