Fransa Ligue 1 Francesco Farioli'yi şoke eden haber! Evine hırsız girdi

Francesco Farioli'yi şoke eden haber! Evine hırsız girdi

09.01.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'i çalıştıran Francesco Farioli'nin evine hırsız girdiği öğrenildi.

Francesco Farioliyi şoke eden haber Evine hırsız girdi

Alanyaspor'dan ayrıldıktan sonra Fransa Ligue 1 ekibi Nice ile anlaşan Francesco Farioli şoke eden bir haberle sarsıldı. 34 yaşındaki teknik direktörün evine hırsız girdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

RMC Sport'un haberine göre; Nice'in Fransa Kupası'nda Auxerre ile oynadığı müsabaka sırasında Francesco Farioli'nin evine 2 hırsız girdi.

İtalyan teknik direktörün aile üyelerinin hırsızlara karşılık verdiği ve evden uzaklaşmalarını sağladıkları aktarıldı. Nice'in güvenlik müdürünün polise hırsızlık ihbarında bulunduğu kaydedildi.

Francesco Farioli yönetimindeki Nice, hırsızlık olayının yaşandığı sırada oynadığı maçta Auxerre'i 4-2 mağlup etti. Nice bu sonucun ardından Fransa Kupası'nda üst tura yükselme başarısı gösterdi.

Teknik direktörlük görevine Fatih Karagümrük'te başlayan Francesco Farioli daha sonra Alanyaspor'un başına geçti. Akdeniz ekibinden ayrılan 34 yaşındaki teknik direktör, sezon başında Ligue 1 ekibi Nice ile anlaştı.

Haberin Devamı

Francesco Farioli yönetimindeki Nice bu dönemde 18 maça çıktı. Ligue 1 ekibi bu süreçte 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Yazarlar