Beşiktaş Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a dev transfer kancası! Galatasaray derbisinde izlenecek

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a dev transfer kancası! Galatasaray derbisinde izlenecek

28.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Semih Kılıçsoy'a dev bir talibin çıktığı öne sürüldü. 18 yaşındaki santrforun, Galatasaray derbisinde gözlemciler tarafından izleneceği aktarıldı.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya dev transfer kancası Galatasaray derbisinde izlenecek

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta yaşanan teknik direktör değişimleri sonrası eline geçen fırsatı iyi kullanan Semih Kılıçsoy, kısa sürede taraftarın sevgilisi haline geldi. Siyah-beyazlıların sözleşmesini uzattığı 18 yaşındaki santrfor için Avrupa devleri harekete geçti.

Haberin Devamı

Semih Kılıçsoy ile ilgili sıcak bir gelişmenin daha yaşandığı öğrenildi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig devi Arsenal, Semih Kılıçsoy'u yakın takibe aldı. 18 yaşındaki santrforu transfer etmek isteyen Arsenal'ın çarpıcı bir hamlede bulunduğu belirtildi.

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya dev transfer kancası Galatasaray derbisinde izlenecek

Arsenal'ın Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbide Semih Kılıçsoy'u izleteceği kaydedildi. 18 yaşındaki forvetin Arsenal gözlemcileri tarafından tribünden izleneceği aktarıldı.

Arsenal'ın gelecek sezon forvet hattını güçlendirmek istediği ve Semih Kılıçsoy'un performansı sonrası Ada devinin radarına girdiği vurgulandı. Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'u elinde tutmakta zorlanabileceği belirtildi.

Semih Kılıçsoy bu sezon Beşiktaş'ta 23 maçta forma şansı buldu. Siyah-beyazlıların yıldızı bu mücadelelerde 10 gol attı ve 1 asist üretti. Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Semih Kılıçsoya dev transfer kancası Galatasaray derbisinde izlenecek

FEYYAZ UÇAR: EN BÜYÜK REKORLARI KIRACAK

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu basın sözcüsü ve yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, kısa süre önce Semih Kılıçsoy ile ilgili konuşmuştu. Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alması gerektiğini belirten Feyyaz Uçar şu ifadeleri kullanmıştı:

"Semih Kılıçsoy her zaman golü düşünen bir oyuncu. Bence gelmiş geçmiş en büyük rekorları kıracak. Son yıllarda yetişen en büyük golcü olduğunu düşünüyorum. Onun için mevkii fark etmiyor. Çok özel bir oyuncu. Onu mümkün olduğu kadar Beşiktaş’ta tutmak ve Beşiktaş formasıyla seyretmek istiyoruz. Birçok bölgede oynayabilir. Bana göre Semih, mevcut A Milli Futbol Takımı kadrosunda olmalı. A Milli Futbol Takımı kadrosuna baktığınızda santrfor mevkiinde kaç tane oyuncu var? Böyle bir performansla A Milli Futbol Takımı'na girmesini bekliyoruz."