Fenerbahçe İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'

İspanya'dan Modric için çılgın iddia! 'Süper Lig devleri istiyor'

28.02.2024 - 11:13 | Son Güncellenme:

İspanyol devi Real Madrid'in 38 yaşındaki tecrübeli Hırvat yıldızı Luka Modric ile iligili bomba bir transfer iddiası gündeme atıldı. Süper Lig'in iki devinin Modric'i transfer etmek için rekabet ettiği ileri sürüldü.

İspanyadan Modric için çılgın iddia Süper Lig devleri istiyor

Real Madrid formasıyla sayısız başarıya imza atan Hırvat orta saha Luka Modric'in sezon sonunda eflatun beyazlı takımla olan sözleşmesi sona eriyor 38 yaşındaki futbolcunun İspanyol ekibinden ayrılarak başka bir takıma gidip gitmeyeceği merak konusu olurken İspanyol medyasından tecrübeli oyuncu için flaş bir transfer iddiası geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray ve Fenerbahçe için Luka Modric iddiası

İspanyol basınında yer alan iddiaya göre, Süper Lig'de şampiyonluk için büyük bir rekabet içerisinde olan Galatasaray ve Fenerbahçe, Luka Modric'i kadrosuna katmak için de birbirlerine rakip oldu.

İspanyadan Modric için çılgın iddia Süper Lig devleri istiyor

Menajerler aracılığıyla nabız yokladılar

Real Madrid'in yaklaşık 12 yıldır formasını giyen Luka Modric ile sözleşme yenilemeyeceği ve 38 yaşındaki futbolcuya sezon sonunda teşekkür edeceğinin kaydedildiği haberde, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü orta saha için devreye girdiği öne sürüldü. Her iki takımın da menajerler aracılığıyla nabız yokladığı iddia edildi.

Yıllık 3.5 milyon Euro'luk teklif

Luka Modric'e resmi teklif hazırlığında olduğu belirtilen Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncuya senelik 3.5 milyon Euro civarında bir teklif yapmayı planladıkları aktarıldı.

Haberin Devamı

İspanyadan Modric için çılgın iddia Süper Lig devleri istiyor

Türkiye'yi çok seviyor

Hırvat orta sahanın Türkiye'yi çok sevdiği ve birçok yakın dostunun İstanbul'da yaşadığı ifade elirken Modric'in İstanbul'da yaşamaya sıcak baktığı ve Galatasaray ile Fenerbahçe'nin ilgisinden memnun olduğu belirtildi.

Suudi Arabistan ve ABD'den de teklif var

Öte yandan Suudi Arabistan ve Amerika'dan teklifler alan Modric'in, futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediği kaydedildi. Deneyimli yıldız, sezon sona ermeden gideceği takıma karar verecek.

Modric'in transfer Arda Güler'e yarayacak

Luka Modric'in Real Madrid'den ayrılması, sezon başında İspanyol ekibine transfer olan milli futbolcumuz Arda Güler'e yarayacak. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin karşılaşmalarda orta sahada yapacağı değişikliklerde ilk hamle olarak Luka Modric'i düşünmesi Arda Güler'in eflatun beyazlı takımda süre almasını zorlaştırıyor. Tecrübeli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılması halinde 19 yaşındaki futbolcunun yeni takımında daha fazla süre alması kolaylaşacak.

İspanyadan Modric için çılgın iddia Süper Lig devleri istiyor

Müthiş bir kariyeri var

FIFA ve UEFA Yılın Sporcusu ödüllerinin yanı sıra 6 kez sezonun oyuncusu seçilen, Real Madrid formasıyla 19 kupa kazanan Luka Modric, Dinamo Zagreb ile de 3 lig ve 3 kupa şampiyonluğu yaşadı.

Haberin Devamı

2018 Dünya Kupası'nda ikinci, 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan, Avrupa Şampiyonası'nda iki kez çeyrek final oynayan

Hırvatistan Milli Takımı'nın da en önemli parçalarından olan Luka Modric, 172 kez giydiği milli formayla 24 gol ve 27 asistlik performans sergiledi.

38 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise ilerleyen yaşına rağmen 10 milyon Euro olarak gösteriliyor.