Beşiktaş Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Fenerbahçeli yıldızı istedi! Beklenen patlamayı yapamadı

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Fenerbahçeli yıldızı istedi! Beklenen patlamayı yapamadı

10.05.2023 - 13:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de son dönemde müthiş bir ivme yakalayan siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları şimdiden başladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen yıldız futbolcuyu istediği ileri sürüldü.

Beşiktaşta Şenol Güneş, Fenerbahçeli yıldızı istedi Beklenen patlamayı yapamadı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki son dönemde çıkış yakalayan Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-2, Galatasaray'ı Vodafone Park'ta 3-1 yenen siyah-beyazlı kulüpte teknik direktör Şenol Güneş'in gözünü Fenerbahçeli yıldıza çevirdiği iddia edildi.

Haberin Devamı

EN AZ 4 TRANSFER YAPILACAK

Siyah-beyazlılar gelecek sezon için en az 4 transfer yapmayı planlıyor. Dizinden çapraz bağ ameliyatı geçiren Tayyip Talha’nın sahalara dönüşü 7-8 ay sürecek. Bu nedenle ilk olarak Omar Colley profilinde deneyimli bir sağ stoper transfer edilecek. Nkoudou’nun yerine sol kanat gelecek. Redmond’un durumuna göre sağ kanada da bir takviye düşünülüyor. Ayrıca 10 numara pozisyonunda görev yapan yetenekli bir futbolcu kadroya dahil edilecek. Siyah-beyazlılar, birçok talibi olan Jackson Muleka ile yolların ayrılması halinde santrfor transferi de gerçekleştirecek.  

Beşiktaşta Şenol Güneş, Fenerbahçeli yıldızı istedi Beklenen patlamayı yapamadı

JAMES RODRIGUEZ GÜNDEME GELDİ

İspanyol basınına dayandırılan haberde Alexandru Maxim ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündemine James Rodriguez'i dahil ettiği kaydedildi. Siyah-beyazlılar ile Kolombiyalı oyuncu arasındaki pazarlıkların başladığı vurgulandı. Deneyimli orta saha oyuncusunun Beşiktaş'a şu ana kadar olumlu bir yanıt vermediği aktarıldı. 31 yaşındaki on numara için Brezilya temsilcisi Botafogo'nun da devrede olduğu ancak Kolombiyalı oyuncunun bu teklife de olumsuz yaklaştığı kaydedildi. James Rodriguez'den beklediği yanıtı alamayan Beşiktaş'ın tam olarak transferden vazgeçmediği ancak diğer isimlere de yöneldiği vurgulandı.

Haberin Devamı

GÜNEŞ'TEN İRFAN CAN KAHVECİ TALEBİ

Beşiktaş'ta 10 numara için gündeme gelen adaylardan biri de İrfan Can Kahveci... Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcu beklenen patlamayı yapamazken, bazı maçlarda taraftarların protestosuna uğradı. Teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcıları ve scout ekibiyle yaptığı son transfer toplantısında; sözü A Milli Takım'da çalışırken her zaman kadroya aldığı İrfan Can'a getirerek, "Onun gibi oyunculara da bakalım" dediği ifade edildi.

Beşiktaşta Şenol Güneş, Fenerbahçeli yıldızı istedi Beklenen patlamayı yapamadı

FENERBAHÇE'NİN KARARI BEKLENECEK

27 yaşındaki futbolcu da A Milli Takım döneminde "Şenol hoca oyuncusuna güven veren bir hoca. Tecrübelerinden yararlanıyoruz" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlılar İrfan Can için sarı-lacivertlilerin sezon sonu kararını bekleyecek. Yıldız futbolcu bu sezon Süper Lig'de 26 maçta 4 gol, 3 asistlik performansıyla 7 gole katkıda bulundu. 

Haberin Devamı

 

Yazarlar