Beşiktaş Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Josef de Souza planı

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Josef de Souza planı

20.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta orta sahaya takviye düşünülmüyor. Valerien Ismael, Josef’in sahalardan uzak kalacağı 2 aylık süreçte Atiba, Emirhan, Salih ve Kartal Kayra’dan daha fazla yararlanmayı planlıyor.

Beşiktaşta Valerien Ismaelden Josef de Souza planı

Kartal, Josef de Souza’nın dizindeki sakatlığı yüzünden forma giyemeyeceği yaklaşık 2 aylık süreçte kadrodaki alternatif oyunculardan daha fazla yararlanacak. Teknik Direktör Valerien Ismael’in, Brezilyalı oyuncunun boşluğunu doldurmak için orta sahaya transfer düşünmediği belirlendi.

Haberin Devamı

Avusturya kampında Werder Bremen’le oynanan hazırlık maçında sağ dizinden sakatlanan Josef bugün artroskopik operasyon geçirecek. Deneyimli oyuncu yaklaşık 2 ay sonra takımla birlikte antrenman yapabilecek duruma gelecek. Süper Lig’in ilk 7 haftasını kaçıracak olan Josef’in milli aradan sonra formasına kavuşması planlanıyor.

Teknik patron Valerien Ismael’in orta sahaya yeni bir takviye istemediği öğrenildi. Atiba Hutchinson, Emirhan İlkhan, Salih Uçan ve Kartal Kayra Yılmaz’ın kamp performansından çok memnun olan Fransız hocanın, Josef’in yokluğunda bu oyunculara daha çok forma vereceği belirtildi. Ismael ihtiyaç halinde kamp boyunca stoperde kullandığı Necip Uysal’ı da orta sahada değerlendirecek.

Haberin Devamı

Kartal’da Gedson Fernandes’in orta sahadaki yeri garanti gibi görünüyor. Siyah-beyazlı teknik adamın, İspanya kampında Portekizli yıldızın yanında düzenli kullanacağı ismi büyük ölçüde belirlemesi bekleniyor.