Galatasaray Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın sırrı ortaya çıktı! Derbilerde şov yaptı

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın sırrı ortaya çıktı! Derbilerde şov yaptı

01.05.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında açıkladı. İşte detaylar...

Beşiktaşta Vincent Aboubakarın sırrı ortaya çıktı Derbilerde şov yaptı

Süper Lig'in 32. haftası derbi heyecanına sahne olurken ligde lider konumda olan Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu. Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında açıkladı.

Haberin Devamı

Skorer TV'de Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna kattığı oyuncuyla ilgili gelişmeyi açıkladı.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Beklediğim bir sonuç değildi. Sürpriz oldu ama Beşiktaş hak etti. Şenol Güneş takımını çok iyi hazırlamıştı. Özellikle orta sahada. Daha iyi hazırlanan ve isteyen taraf Beşiktaş'tı. O iştahı Galatasaray'da göremedik ama bunlar oluyor. Beşiktaş'ın daha fazla kenetlendiğini söyleyebilirim."

'GALATASARAY'IN ALEYHİNE OLDU'

"Galatasaray'da süreç biraz sancılı geçti. Karagümrük maçı iş kazası diyelim. Ama o gün iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Gomis krizinin yansımalarının çok pozitif olduğunu söyleyemem. O süreç sanki Galatasaray'ın aleyhine oldu. Konsantrasyon eksikliğini fark ettim. Bir derbiyi kazanacaksan sadece kaliteyle olmuyor. Sonuç hayal kırıklığı. Ancak hala avantaj ve ipler Galatasaray'ın elinde."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vincent Aboubakarın sırrı ortaya çıktı Derbilerde şov yaptı

'GOMIS KRİZİ DAHA İYİ YÖNETİLEBİLİRDİ'

"Galatasaray maça fena da başlamadı ama takımda bir rahatlık var. Gomis süreci daha iyi yönetilebilir, daha radikal bir karar verilir miydi?. Şimdi Gomis olayı bir Melo-Riera olayı değil ya da bir Kerem-Marcao olayı değil. Burada takıma yapılan bir hareket var. Acaba bir değerlendirmek mi lazımdı? Ama takım etkilenir denildi. Saha içerisinde zaten şampiyonuz havası olunca gelip size 3 atıyorlar. Beşiktaş'ın fazla çalışılmadığını düşünüyorum."

"Gomis maçta alınabilir miydi? Belki alınabilirdi. Galatasaray, ilk derbisini kaybetti. Bu olayı abartmaya gerek yok. Bu takım tarihinin en önemli serisine imza attı. Hala Galatasaray avantajlı takım ama daha dikkatli olunması lazım."

'GALATASARAY'IN WINNER KİMLİĞİ VAR'

"Derbi kaybedildi, takıma 2 gün izin verildi. Denilebilir ki "Kaybettiğin maçtan sonra 2 gün izin olur mu?" Şöyle, program ve plan değişmedi. Bence Okan Buruk, futbolcular kendilerine gelsinler diye düşündü. Galatasaray, Arsenal veya Dortmund değildir, daha bir "winner" kimliği vardır. Galatasaray'ın elindeki avantajı rakibine kendi elleriyle vereceğini, taraftarına böyle bir travma yaratacağını düşünmüyorum."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Vincent Aboubakarın sırrı ortaya çıktı Derbilerde şov yaptı

'FENERBAHÇE FİKSTÜRDEKİ EN KOLAY MAÇ'

"En kötü senaryoda bile son hafta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Fenerbahçe Samet'le mi, İrfan Can'la mı sizi durduracak? Yani Galatasaray taraftarı diğer maçlarda endişelenebilir ama Fenerbahçe maçı fikstürdeki en rahat maç."

'OKAN BURUK'TA SIFIR KOMPLEKS VAR'

"Okan Buruk'ta sıfır kompleks var. İnanmayan varsa otobüsten insin. Sana bu başarıları yaşatan, bu takımı yöneten, iletişimi bu kadar iyi olan bir teknik direktörün aldığı bir yenilgiden sonra onu tartışmaya açmak hakkaniyetli değil."

MUSLERA'NIN PERFORMANSI

"Muslera'nın bütün mal varlığını kaybettiğine dair iddialar doğru değil. 1,5 milyon Dolar gibi bir kayıp söz konusu. Bundan dolayı da etkilendiği kesin. Performans düşüşünde o sorun elbette bir etkendir ancak tek etken de değil. Sakatlıktan çok iyi de dönemedi. Oyunu geriden kurma alışkanlığı edinmesi de performansını etkiledi. Muslera'nın bu yaşından sonra değişmesine gerek yok. Son 5 hafta Muslera'nın performansı çok önemli."

Haberin Devamı

UĞURCAN ÇAKIR İDDİASI

"Uğurcan Çakır'ı daha hiç gündem değilken konuşan kişi bendim. Geçen sezon takımı şampiyon yapan bir futbolcuydu. Bu sene Trabzonspor verirse ve Uğurcan isterse Galatasaray'ın transfer etmesini doğru bir strateji olarak görürüm. Sıcak bir temas yok şu an ama gündeme geleceğini düşünüyorum. Uğurcan, Galatasaray'da başka bir seviyeye çıkar."

Beşiktaşta Vincent Aboubakarın sırrı ortaya çıktı Derbilerde şov yaptı

"Galatasaray hala şampiyonluk konusunda en avantajlı takım. Muslera da yıllarca bu takıma çok büyük katkılar sağlamıştır. Birkaç maç kötü oynadı diye yerden yere vurulmasını da doğru bulmuyorum."

'G.SARAY'IN FUTBOLCUSU DEĞİL'

"Adekugbe, Galatasaray'ın futbolcusu değil. Yerli sayısı sebebiyle tercih ediliyor ama Galatasaray, Adekugbe'nin satın alma opsiyonunu kullanmaz."

'BU YENİLGİ GALATASARAY'I ŞAMPİYON YAPACAK'

"Dün maçın ardından futbolcular üzgündü. Ancak şampiyonluk dışında bir şey düşünmüyorlar. Bu yenilgi Galatasaray'ı şampiyon yapacak. Galatasaray artık bambaşka noktaya gidecek."

'ABOUBAKAR 4 SAAT MASAJ YAPTIRMIŞ'

Haberin Devamı

"Sadece Fenerbahçe maçından önce Aboubakar 4 saat masaj yaptırmış. Aboubakar fiziksel özelliklerinden dolayı, kaslarla alakalı bir durummuş. Sakatlanmaması için böyle bir hazırlık süreci geçirmiş."