Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni transfer takımdan ayrılabilir! Yeni takımını duyurdular

Beşiktaş'ta yeni transfer takımdan ayrılabilir! Yeni takımını duyurdular

22.10.2022 - 10:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Beşiktaş'ta yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceği belirtildi. Dünya Kupası öncesi siyah-beyazlıların yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı yıldız oyuncu için girişimlere başlanabileceği aktarıldı.

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

Süper Lig'de Valerien Ismael yönetiminde son 5 maçta 1 kez kazanabilen Beşiktaş'ta transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Dünya Kupası'na kadar oynanacak Hatayspor, Ümraniyespor, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında hata yapmak istemeyen Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde kadroya katılan yıldız oyuncunun takımdan ayrılabileceği vurgulandı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

ISMAEL'İN 4 HEDEFİ BELLİ OLDU

Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, gözünü 2022 Dünya Kupası arasına kadar oynanacak 4 lig maçına çevirdi. Son dönemde eleştiriler alan ve taraftarlardan da tepki toplayan Ismael, 4 maçın 4’ünü de kazanmak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Fransız çalıştırıcı 2022 Dünya Kupası arasına takımının rahat girmesi için 4 maçı galibiyetle tamamlamanın üzerinde duruyor. Bu hedef doğrultusunda da hücum konusunda planlar yapılıyor. Beşiktaş’ın hocası hücumdaki 4 noktaya özel olarak önem veriyor. Bunlardan ilki kanatların etkinliği olarak göze çarpıyor. Ghezzal’ın eksikliği her zaman hissedilse de eldeki mevcut isimlerle kanatların hücumda daha etkin kullanılması isteniyor. İkinci olarak önde baskılı ve pres futbolunun devam etmesi amaçlanıyor. Ardından orta sahada hızlı ve tek paslarla rakip kaleye inilmesi, son olarak da rakip savunmaların arkasına atılacak doğru paslar ve doğru koşular üzerinde duruluyor.

Haberin Devamı

Valerien Ismael, takımından sürekli gol aramalarını ve hücumda daha aktif olmalarını istiyor. Ismael, oyuncularından sürekli yüksek enerji ve tempo talep ediyor. En ufak bir enerji düşüklüğüne izin vermiyor.

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

WEGHORST LİSTEDE

Kartal’ın golcü futbolcusu Wout Weghorst, Hollanda Milli Takımı’nın geniş aday kadrosuna davet edildi. Hollanda Futbol Federasyonu tarafından 2022 Dünya Kupası öncesi açıklanana geniş kadroda Weghorst’un ismi de yer aldı. Hollanda’nın nihai kadrosu daha sonra açıklanacak.

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

KUPADA RAKİP SERİK BELEDİYESPOR

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi, Riva'da gerçekleşti.  Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu, tek maç eleme usulüne göre 8, 9, 10 Kasım tarihlerinde oynanacak.

Konyaspor, Sivasspor, Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor ise kupaya 5. turdan katılacak.

Dün yapılan kura çekiminin ardından Beşiktaş, Serik Belediyespor ile eşleşti.

HATAYSPOR MAÇINDA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Kara Kartal’da Weghorst gibi Rachid Ghezzal da adale sakatlığı sebebiyle Hatayspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Cezayirli futbolcunun ilk 11’deki yerini de Jackson Muleka’nın alması bekleniyor. Muleka’nın, hücum hattının sağında forma giymesi ve zaman zaman da Cenk’in yanına geçerek çift forvet olarak rakip kaleye akınlarda bulunması bekleniyor. 

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de 11. hafta mücadelesinde pazartesi günü Hatayspor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta Hollandalı golcü Wout Weghorst’un sakatlığı sonrasında Cenk Tosun’a şans doğmuştu. Yıldız forvetin yedeği olarak Cenk’i gören Valerien Ismael, önemli deplasmanda görevi Cenk’e verecek. Bu sezon hücum hattında fazla forma şansı bulamamasına rağmen sahaya adım attığı anlardan itibaren takımına hücum hattına önemli bir dinamizm katan tecrübeli golcü, bu kez ilk 11’de eline geçen bu önemli fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak.

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

İNGİLTERE'DEN DELE ALLI İDDİASI

Beşiktaş'ın yaz transfer döneminin son günlerinde Everton'dan kiraladığı Dele Alli için The Sun'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Aston Villa'da Steven Gerrard'ın görevine son verilmesinin ardından yeni menajerlik görevine Mauricio Pochettino'nun getirileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Tuchel'in de gündeme geldiği fakat bu tercihin lüks olabileceği düşüncesinin hakim olduğu vurgulandı. Şu anda en mantıklı tercihin Mauricio Pochettino olabileceği vurgulandı.

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

TRANSFER İÇİN HAREKETE GEÇİLECEK

Aston Villa'da yeni menajerin kim olacağı henüz kesinlik kazanmadı fakat The Sun'da yer alan habere göre Arjantinli teknik adamın İngiltere'ye Aston Villa ile dönüş fikrine sıcak baktığı ifade edildi.

Pochettino'nun Aston Villa'ya gelişiyle transfer için de farklı taleplerinin olabileceği vurgulandı. Tottenham'dan Lucas Moura'yı isteyen Pochettino'nun aynı zamanda kariyerinin en iyi dönemini kendisiyle geçiren Dele Alli'nin de takıma katılmasını istedi.

The Sun'da yer alan haberin detayında Tottenham'ın Lucas Moru'ya Ocak ayında transfer için izin verebileceği aktarıldı. Pochettino'nun Dele Alli'yi istemesi durumunda ise Everton'ın İngiliz futbolcuyu acil olarak geri çağırabileceği ve Aston Villa'ya transferinin gerçekleşebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

DELE ALLI'NİN BEŞİKTAŞ İLE SÖZLEŞMESİ

Beşiktaş'ın Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Dele Alli, siyah-beyazlılardan yıllık 2.2 milyon euro ve maç başına 10 bin euro kazanıyor. 

Beşiktaş'tan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli'nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 25.08.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2022-2023 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Everton FC Kulübü'ne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Sezon sonuna kadar kullanılmak koşulu ile oyuncunun satınalma opsiyonu Şirket'imizde bulunmaktadır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2.200.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir."

Beşiktaşta yeni transfer takımdan ayrılabilir Yeni takımını duyurdular

DELE ALLI TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Beşiktaş'la 5 Süper Lig maçında görev yapan Dele Alli, Ankaragücü deplasmanında tek golünü kaydetmişti. İngiliz futbolcu özellikle Fenerbahçe, Giresunspor ve Trabzonspor maçlarındaki etkisiz görüntüsüyle taraftarın tepkisini toplamıştı.

Beşiktaş taraftarı Trabzonspor maçında Dele Alli oyundan çıkarken İngiliz futbolcuya tepki göstermişti.

Yazarlar