Beşiktaş Beşiktaş'tan bir transfer daha! Anlaşma sağlandı, işte bonservisi

Beşiktaş'tan bir transfer daha! Anlaşma sağlandı, işte bonservisi

14.07.2022 - 20:40 | Son Güncellenme:

Transferin hızlı ekiplerinden Beşiktaş, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Şu ana kadar dış transferde 5 oyuncuya imza attıran siyah-beyazlı kulüp, oyuncunun kulübüyle el sıkıştı. Bonservis bedeli belli olurken, futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma sağlandı, işte bonservisi

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, diğer yandan transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Siyah-beyazlı takım bir oyuncunun transferinde daha önemli aşama kaydetti.

Haberin Devamı

4 GÜNDE 3 TRANSFER AÇIKLANDI

Transferde gaza basan Beşiktaş, dış transferde şu ana kadar 5 oyuncuya imza attırdı. Siyah-beyazlı yönetim, Romain Saiss, Gedson Fernandes, Wout Weghorst, Jackson Muleka ve Cenk Tosun'a imza attırdı.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma sağlandı, işte bonservisi

Özellikle 4 günde Weghorst, Muleka ve Cenk Tosun gibi yıldız oyuncuların transferlerinin açıklanması taraftarları yeni sezon öncesi heyecanlandırdı.

ATIBA İLE 1 YIL DAHA
Beşiktaş'ın kurmayları, iç transferde emektar oyuncu Atiba Hutchinson ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Kanadalı futbolcunun sezon sonunda futbolculuk kariyerini noktalayacağı bildirildi. Deneyimli orta saha oyuncusu geçen sezon Beşiktaş formasıyla 33 resmi maça çıkıp, 3 gol atarken 2 asist kaydetmişti.

Haberin Devamı

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma sağlandı, işte bonservisi

KAZANCI'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI
Sportif Direktör Ceyhun Kazancı dün düzenlediği basın toplantısında transferle ilgili olarak "Bundan sonra da bir takım eklemeler olacak. Şu anda 12 tane yabancı oyuncumuz var. Yabancı oyuncu konusunda bir takım eklemeler olabilir. 2 kamp süreci bittikten sonra teknik heyetimizle görüşeceğiz. Onun dışında bir Türk stoper arayışımız var. Planlamamız doğrultusunda ilerliyoruz. Hem Emirhan Topçu hem de Emrecan Uzunhan'ı kadromuza katmak istiyoruz. Umarım ikisini de kadroya katabiliriz. İki transfer de belli bir noktaya gelmiş durumda" açıklamasını yapmıştı.

Beşiktaştan bir transfer daha Anlaşma sağlandı, işte bonservisi

EMİRHAN TOPÇU'DA İŞLEM TAMAM

Beşiktaş yönetimi, Ceyhun Kazancı'nın basın toplantısında ismini verdiği gibi Emirhan Topçu'nun transferini bitiriyor. A Spor'da yer alan habere göre; siyah-beyazlı kulüp, genç stoper için Çaykur Rizespor'la 16 milyon TL bonservis bedeli karşılığında anlaşmak üzere.

Ödeme planı üzerinde konuşulurken, kulüp yetkilileri pazar günü Emirhan Topçu ve temsilcisiyle görüşme yapacak ve resmi sözleşme imzalanacak. Mukavele süresi 3 sene olarak planlanıyor.

BADRA CISSE İÇİN TÜRK STATÜSÜ BAŞVURUSU

Öte yandan yönetim, Valerien Ismael tarafından Avusturya kampına götürülen Badra Cisse’yi Türk statüsünde oynatmak için harekete geçtiği öğrenildi. U19 takımının kadrosunda yer alan Fildişi Sahili stoperin Türk vatandaşlığına geçirilmesi konusunda resmi girişimlerin başlatıldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

HÜCUM ORGANİZASYONU ÇALIŞTILAR

Öte yandan Avusturya kampında 10'uncu gününü geçiren Beşiktaş, günü tek çalışmayla geçirdi. Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü ve taktik çalışma yapıldı. Isınma ve streching hareketlerinin ardından takımı 4'erli gruplara ayıran Valerien Ismael, bu çalışmada iki grubu ortaya alarak pas yapan diğer gruplara baskı yapmasını istedi. Sonrasında ise geniş alanda oyun kurma ve hücum organizasyonu çalışıldı. Antrenman, çift kale taktik maç ile sona erdi.

Bireysel programları devam eden Josef, Saiss, Atiba, Emirhan ve Mert idmana katılmadı.

Yazarlar