Beşiktaş Beşiktaş'tan Ekuban hamlesi! Kiralık formülü...

Beşiktaş'tan Ekuban hamlesi! Kiralık formülü...

20.06.2022 - 09:46 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezon planlamasını yapan Beşiktaş'ta kadroya yeni isimlerin katılması bekleniyor. Siyah-beyazlılar, Larin'in yerine kanada Ekuban'ı getirmek istiyor.

Beşiktaştan Ekuban hamlesi Kiralık formülü...

Yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlanamaması sonrası Beşiktaş 'tan ayrılan Cyle Larin'in yerine, kanada gol atabilen forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş'ın iki hedefi var.

Haberin Devamı

Birisi Boupendza, diğeri Ekuban. Boupendza yarışında Galatasaray 'ın devreye girmesi Beşiktaş'ın keyfini kaçırdı. Ek olarak Genoa'nın Ekuban için istediği 4 milyon euroluk bonservis bedelinin de fazla geldiği bildirildi. Beşiktaş'ın Ekuban konusundaki önceliğinin kiralama olacağı bildirildi.

IGHALO'DAN OLUMSUZ YANIT

Kartal'ın, Al Hilal takımında oynayan 33 yaşındaki Nijeryalı santrfor Odion Ighalo'yla ilgilenen takımlar arasında yer aldığı iddia edilmişti. Arap basınında çıkan bu haberin ardından, Siyah-Beyazlı taraftarlar yıldız isim için sevinirken üzen bilgi geldi. Golcü oyuncu için şimdi de ülkesi Nijerya'dan yeni bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Milli oyuncu, kariyerine Türkiye'de devam etmek istemediğini Beşiktaş'a iletti.

Haberin Devamı