Fenerbahçe Mesut Özil'den şoke eden Fenerbahçe hamlesi! İpler tamamen koptu

Mesut Özil'den şoke eden Fenerbahçe hamlesi! İpler tamamen koptu

20.06.2022 - 09:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil geçtiğimiz günler özel işleri sebebiyle Almanya'ya gitmişti. Yıldız oyuncudan Fenerbahçe'yi şoke eden hamle geldi.

Mesut Özilden şoke eden Fenerbahçe hamlesi İpler tamamen koptu

Fenerbahçe'de Mesut Özil bilmecesi yaşanmaya devam ediyor. Yıldız oyuncu İsmail Kartal tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Kadro dışı kararının ardındna takımdan ayrı bireysel olarak çalışmalarına devam eden Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde özel işleri sebebiyle Almanya'ya gitmişti. Yıldız oyuncudan Fenerbahçe'yi şoke eden bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Mesut Özilden şoke eden Fenerbahçe hamlesi İpler tamamen koptu

ALMANLAR KADRO DIŞI SEBEBİNİ DUYURMUŞTU

İttifak Holding Konyaspor maçının devre arasında oyundan alınan Mesut Özil'in bu karara tepki gösterdiği ve İsmail Kartal'ın bu tepki sonrasında yıldız futbolcuyu kadro dışı bırakma kararı aldığı iddia edilmişti. Almanya'dan Bild, maçın devre arasında Mesut Özil'in İsmail Kartal'a Almanca küfürler ettiğini ve kramponlarını yere fırlattığını iddia etti.

Bu olayın ardından İsmail Kartal'ın başkan Ali Koç ile görüşüp Mesut Özil'in kadro dışı bırakılmasını talep etti. Mesut Özil ile birlikte Ozan Tufan da kadro dışı bırakılmıştı.

Mesut Özilden şoke eden Fenerbahçe hamlesi İpler tamamen koptu

MENAJERİNDEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Fenerbahçe'nin kadro dışı kararının ardından birçok kez açıklamalarda bulundu. Söğüt, Özil'in kariyerine Fenerbahçe'de devam edeceğini açıklarken son açıklamasıyla şaşırttı. Söğüt, The Telegraph'a verdiği röportajda oyuncusu hakkında, "E-Spor'a daha çok girecek, kendi kendine oynayacak ve belki de bir eSpor sporcusu olacak" dedi.

Haberin Devamı

Mesut Özilden şoke eden Fenerbahçe hamlesi İpler tamamen koptu

Söğüt sözlerine şu şekilde devam etti;

"Dürüst olmak gerekirse Fortnite'ta gerçekten çok iyi ve bir gün orada rekabet ederse şaşırmam. M10 Esports adlı bir takımı var ve oyuncuları var. Almanya'da bir oyun evi var. FIFA ve Fortnite gibi futbolu var."

ÖZİL'DEN ŞOKE EDEN HAMLE

Fenerbahçe'de Mart ayında kadro dışı bırakılan Mesut Özil, Fenerbahçe'yi sosyal medya hesabında takipten çıktı. Mesut Özil'in bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirirken yıldız futbolcunun kariyeri açısından nasıl bir karar vereceği merak ediliyor. 

Özil'in Fenerbahçe'ye dair sadece Fenerium ve Fenerbahçe Beko hesaplarını takip etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Mesut Özilden şoke eden Fenerbahçe hamlesi İpler tamamen koptu

Yazarlar