Beşiktaş Beşiktaş'tan Romain Saiss çözümü! Transferde takas hamlesi

Beşiktaş'tan Romain Saiss çözümü! Transferde takas hamlesi

13.07.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta geleceği konusunda belirsizlik devam eden ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Romain Saiss konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların Faslı futbolcunun ayrılık talebini takas formülüyle çözmeye hazırlandığı iddia edildi.

Beşiktaştan Romain Saiss çözümü Transferde takas hamlesi

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlılarda kurmaylar takımdan ayrılması gündemde olan Romain Saiss konusunda çözüm buldu. Stoper tandemine Daniel Amartey'i dahil etmeye hazırlanan Beşiktaş'ın çarpıcı bir hamlede bulunacağı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Süper Lig devinden ayrılması beklenen Romain Saiss için takas formülün hazırlandığı iddia edildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

EMRECAN BULUT İMZAYI ATTI

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına ilk hamle Emrecan Bulut oldu. Siyah-beyazlılar, TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor'da forma giyen 20 yaşındaki oyuncunun bonservisini aldı. Beşiktaş, Emrecan Bulut'la 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

AMARTEY'LE ANLAŞMA TAMAM

Süper Lig devinde bir süredir transferi gündemde olan Daniel Amartey'le de anlaşma sağlandığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların Ganalı stoperle 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Süper Lig devinin, başarılı futbolcuyu imza için İstanbul'a davet ettiği aktarıldı.

Beşiktaştan Romain Saiss çözümü Transferde takas hamlesi

ONANA GÜNDEME GELDİ

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta orta saha kurgusuna takviye yapılması planlanırken listenin başındaki isim Jean Onana oldu. Siyah-beyazlılar başarılı futbolcunun transferi konusunda Lens'le yaptığı görüşmelerde henüz anlaşma sağlayamadı. Lens'in de Beşiktaş'tan Romain Saiss'i gündemine aldığı ve transfer etmek istediği kaydedildi.

Beşiktaştan Romain Saiss çözümü Transferde takas hamlesi

TAKAS FORMÜLÜ

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta kurmaylar sürpriz bir takas formülünü gündemine aldı. Lens'ten Jean Onana'yı transfer etmek isteyen siyah-beyazlıların Romain Saiss'i takasta kullanmaya hazırlandığı aktarıldı. İki kulüp arasındaki görüşmelerde sona yaklaşıldığı belirtildi.

Beşiktaştan Romain Saiss çözümü Transferde takas hamlesi

23 yaşındaki orta saha geride kalan sezonda Lens formasını 23 maçta giydi. Jean Onana bu müsabakalarda gol ya da asist üretemedi. Kamerunlu futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Jean Onana'nın Lens'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Yazarlar