Basketbol BİDEV'den örnek proje!

BİDEV'den örnek proje!

25.09.2023 - 23:23 | Son Güncellenme:

Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), çok başarılı bir çalışmaya daha imza attı.

BİDEVden örnek proje

BİDEV liderliğinde, Mütevelli Heyeti Üyesi Emir Turam koordinesinde, Avrupa Komisyonu Erasmus+ tarafından kabul gören ve onaylanan ‘BİDEV BasketForAll Projesi’ kapsamında “3x3 Turnuvası” hafta sonu Spor İstanbul A.Ş. Fatih Spor Kompleksi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Turnuvaya 11-12 yaş grubunda kız ve erkek 48 sporcu katılırken, 4 kız, 8 erkek takım mücadele etti.

Haberin Devamı

Genel amacımı "basketbol paydaşları arasında sektörler arası iş birliğinin arttırılması" olan "BİDEV BasketForAll 3x3 Basketbol Turnuvası’nda genç sporcuların hem saha içindeki becerilerine hem de akranları ile sosyalleşme boyutuna odaklanmayı hedeflendi ve çok verimli bir organizasyona imza atıldı.

BİDEVden örnek proje

Turnuva sonrasında hem katılımcılara hem de öne çıkan takım ve sporculara BİDEV Genel Sekreteri Coşkun Teziç ve organizasyonun düzenlenmesinde büyük emeği bulunan Turhan Koray tarafından ödüller verildi.

Sporcu ailelerinin de ilgi gösterdiği organizasyona, BİDEV adına Yönetim Kurulu Üyeleri Sema Kasapoğlu, Murat Yosmaoğlu, Kurucu Üye Sinan Güler, Mütevelliler Tamer Oyguç ve Ümit Avcı da katıldı.

Yazarlar