Beşiktaş Bilic'ten talimat

Bilic'ten talimat

24.02.2014 - 16:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta cumartesi günü Galatasaray derbisinde sergilenen başarılı oyuna karşın sahadan yenilgiyle ayrılınması keyifleri kaçırırken, teknik direktör Slaven Biliç takımının moralini yükseltmek için harekete geçti.

Bilicten talimat

Süper Lig'de sezonun ilk yarısında da 4 haftalık galibiyet serisini Galatasaray derbisiyle noktalayıp düşüş yaşayan takımında aynı şeyleri tekrarlanmasını istemeyen Hırvat teknik adam, "Siz bu kez çok iyi oynadınız ve elinizden geleni yaptınız. Ancak bazen olmayınca olmuyor, golü veya golleri bulamadık" dedi.

Haberin Devamı

Futbolcularına, sahada sergiledikleri oyun nedeniyle mutlu olduğunu belirten Biliç, "Sizler yetenekli futbolcularsınız ve bunu sahada gösteriyorsunuz. Ligin ilk yarısına Galatasaray maçı sonrası takamımızın dengesi bozulmuştu ancak bu kez aynı şeyin olmasına izin vermeyin. Sizlerin başarılı futbolunuzu sürdüreceğinize inancım tam. Galatasaray maçı da diğerlerinden farkı olmayan 3 puanlık bir maçtı ve kaybettik. Bazen kayıp yaşanabilir, ancak şimdi önümüze bakmalıyız. Lig yarışında daha 12 hafta ve kazanılabilecek 36 puan var. Biz kimseye bakmadan başarılı oyunumuzu sürdürürsek hedefimize ulaşabiliriz" diye konuştu.

Takımını, Medical Park Antalyaspor ile cuma günü oynanacak Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta mücadelesine hazırlayan Hırvat teknik adam, forvet oyuncularını ise uyardı.

Haberin Devamı

Galatasaray karşısında son vuruşlarda başarılı olamadıklarını belirten Biliç, "Derbide son vuruşlarda başarılı olamadık. Hücum oyuncularımızın bundan sonraki maçlarda yakaladıkları fırsatları daha iyi değerlendireceklerine inanıyorum" ifadesi kullandı.

Siyah beyazlı takımda, Galatasaray derbisinde aldığı darbe ile sahada fenalaşan ancak kontrolleri sonrası problemi olmadığı belirtilen kaleci Cenk Gönen'in iki gün antrenmanlara çıkmayarak dinlendirileceği öğrenildi. Sakatlığı bulunan Manuel Fernandes'in cuma günü Medical Park Antalyaspor karşısında oynayamayacağı belirtilirken, sakatlığı bununan Oğuzhan'ın durumu MR sonucu sonrası netlik kazanacak. Jermain Jones'un ise cuma akşamı forma giymesi bekleniyor.

(Lig TV)