Skorer Bir zamanlar cehennemdi!

Bir zamanlar cehennemdi!

14.08.2008 - 02:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray bir dönem dev rakiplerine şans tanımadığı Ali Sami Yen’de üst üste 4. Avrupa Kupası maçını kazanamadı, taraftarına yine hayal kırıklığı yaşattı

Bir zamanlar cehennemdi

Bir zamanlar cehennem olan Ali Sami Yen Stadı, son yıllarda Avrupalı rakipler için adeta cennete döndü.
Steaua Bükreş ile berabere kalarak turu zora sokan Galatasaray, Avrupa Kupaları’nda oynadığı son 4 maçında rakiplerini yenmeyi başaramadı. Sahasında son galibiyetini 4 Ekim 2007’de, UEFA Kupası 1. tur rövanşında İsviçre’nin Sion takımına karşı 5-1’lik sonuçla alan sarı-kırmızılılar, o tarihten bu yana oynadıkları 4 karşılaşmada da rakiplerine üstünlük sağlayamadı.
Cim-Bom, Sion maçından sonra İstanbul’da yaptığı karşılaşmalarda geçen sezon Helsingborg’a 3-2 mağlup olurken, Austria Wien ve Leverkusen ile golsüz berabere kalmıştı. Galatasaray, Steaua Bükreş ile yenişemeyerek, Avrupa Kupaları’ndaki iç saha beraberlik serisini 3’e çıkardı.
Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, maçın Fransız hakemi Laurent Duhamel’e büyük tepki gösterdi. Hakemin her iki yarıda da çaldığı hatalı düdüklere isyan eden sarı-kırmızılılar, özellikle Lincoln’e ceza alanında yapılan harekete penaltı düdüğü çalmaması yüzünden Duhamel’i protesto etti.

Haberin Devamı

Nonda, beş gole ulaştı
Cim-Bom’u, Steaua Bükreş karşısında yenilgiden kurtaran Shabani Nonda, sarı-kırmızılı forma altında Avrupa kupalarındaki 5. golünü attı. Kongolu futbolcu geçen sezon Galatasaray’ın Fransa’da Bordeaux’a 2-1 yenildiği maçta ve sarı-kırmızılı takımın Ali Sami Yen’de İsveç ekibi Helsingborg’a 3-2 mağlup olduğu karşılaşmalarda takımının gollerine imzasını koymuştu.

Bir zamanlar cehennemdi