Basketbol Bitci Türkiye Kupası'nda dörtlü final zamanı

Bitci Türkiye Kupası'nda dörtlü final zamanı

18.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Basketbolseverler nefeslerini tutacak Bitci Türkiye Kupası 2022 Dörtlü Finali bugün start alacak. Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF, Darüşşafaka ve Anadolu Efes final için savaşacak.

Bitci Türkiye Kupasında dörtlü final zamanı

Bursa’da 18-20 Şubat tarihlerinde Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan Bitci Türkiye Kupası 2022 Dörtlü Finali öncesinde takımların başantrenörleri ve takım kaptanları basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe Başantrenör Aleksander Djordjevic, “Galatasaray ile karşılaşacağız. Yoğun bir programdan geçiyoruz. Bu kupaya değer veriyoruz. Tek maç usulü oynandığı için bizim için oldukça önemli” derken, Galatasaray NEF Başantrenörü Ekrem Memnun ise “Bizim için sezon öncesi hedeflerimizden bir tanesi burada olabilmekti. İkincisi ise kupayı kazanmak. Kupayı kazanmak için her takımın şansı yüzde 25” ifadelerini kullandı.

‘Rakibimiz güçlü’

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Darüşşafaka’yı sezon boyunca gösterdiği performans için kutlarken, “Her takım gibi biz de kupayı kazanmak istiyoruz. Rakibimiz gerek ligde gerekse Avrupa’da sert, mücadeleci, dinamik bir basketbolla keyif veriyorlar” değerlendirmesini yaptı.
Darüşşafaka Basketbol Başantrenörü Seçluk Ernak da şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’de ve Avrupa’da şampiyon olan bir rakiple oynamak kolay olmayacaktır. Bir maça sıkışmış performansın değer bulacağı format olacağı için sonuna kadar vazgeçmeyerek, mücadeleci basketboldan geri adım atmayacağız.”