SkorerBoğaz’da tenis rüzgârı

Boğaz’da tenis rüzgârı

27.05.2008 - 02:24 | Son Güncellenme:

Swissotel’de 530 sporcu katıldığı turnuva büyük çekişmeye sahne oldu. 38 sporcunun ödül kazandığı şampiyonaya katılan Tümgeneral Nejat Müldür, “İyi bir hazırlıktı” dedi

Boğaz’da tenis rüzgârı

Swissotel tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘The Bosphorus Open Tenis Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.
Maçka Tenis Kulübü’nde 12-25 Mayıs arasında düzenlenen turnuvada toplam 530 sporcu bayanlar, erkekler, çiftler ve karışık çiftler kategorilerinde korta çıktı. 18, 30, 45 ve 55 yaş üzeri kategorilerinde yarışan sporculardan 38’i kupa ve ödül sevinci yaşadı. Dereceye girenlere ödülleri Swissotel Spor ve Sosyal İşler Direktörü Bülent Özdemir tarafından sunuldu.
Bayanlar kategorisinde 18 yaş üzeri Deniz Gediz, 30 yaş üzeri Mine Baltutan, 40 yaş üzeri Raziye Arıgöz,  Erkeklerde, 18 yaş üzeri  Özgür Ergüden, 35 yaş üzeri Kaan Göker, 45 yaş üzeri Ali Sayar, 55 yaş üzeri Fatih Edipoğlu  ile çift bayanlar 30 yaş üzeri Meral Acar-Nursin Aksoy, çift erkekler 35 yaş üzeri Bernard Guys-Nevzat Kaya, 45 yaş üzerinde Tümgeneral Nejat Müldür-Fatih Edipoğlu çifti birinci oldular. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk da ödül törenine katılarak yarışmacılardan Deniz Gediz ile Zeynep Kunter’e ödül verdi.
Son iki yılda toplam 24 turnuvada ödül alan Tümgeneral Nejat Müldür bu turnuvanın klasman turnuvaları öncesinde antrenman fırsatı olduğunu belirterek “Önümüzdeki günlerde Türk Kalp Vakfı tarafından düzenlenecek yılın en büyük tenis turnuvasına da katılacağım. Dünya şampiyonasına hazırlanıyorum” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!
Survivor'dan elendikten sonra Yiğit Poyraz'dan ilk paylaşım!

Cadde | 03.05.2025 - 07:13

Survivor All Star 2025'e sürpriz bir şekilde veda eden isim Yiğit Poyraz olmuştu. İlk paylaşımını yapan Poyraz'ın 'Usta' ifadesi dikkat çekti.

Yazarlar