Galatasaray Bomba transferi duyurdular! Burak Yılmaz'ın yerine Galatasaraylı yıldız

Bomba transferi duyurdular! Burak Yılmaz'ın yerine Galatasaraylı yıldız

04.04.2022 - 11:16 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1'de geçen sene büyük bir sürprize imza atıp şampiyon olan Lille'de dev zaferin en büyük mimarlarından olan Burak Yılmaz bu sene bekleneni verememişti. Fransız medyası ise sene sonunda yolların ayrılması beklenen Burak'ın yerine bomba bir ismi yazdı. İşte detaylar...

Bomba transferi duyurdular Burak Yılmazın yerine Galatasaraylı yıldız

Fransa Ligue 1'de Lille forması giyen Burak Yılmaz, sezon sonunda takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız medyasının iddiasına göre milli futbolcunun ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 36 yaşındaki oyuncunun bir sonraki durağının Türkiye olacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

BURAK SEZON SONU AYRILIYOR

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de şampiyonluk yaşayan Burak Yılmaz bu sezona istediği gibi başlayamamıştı. Lille'in güç kaybetmesinin de etkisinin olduğu sezonda, milli yıldız istediği seviyeye bir türlü ulaşamadı. Sözleşmesinin de son senesine giren tecrübeli oyuncunun Türkiye'ye döneceği ve futbolu ülkesinde bırakacağı belirtiliyor.

Bomba transferi duyurdular Burak Yılmazın yerine Galatasaraylı yıldız

BU SEZON BEKLENTİLERİN ALTINDA

Yılmaz, geçtiğimiz sezon 33 maçta 18 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Bu sezon ise beklentilerin altında kalan milli yıldız Avrupa kupaları da dahil çıktığı 34 maçta 7 gol 4 asistlik performans gösterdi. Burak Yılmaz ligde ise sadece 4 gol atabildi.

Bomba transferi duyurdular Burak Yılmazın yerine Galatasaraylı yıldız

PSG'NİN HEGEMONYASINA SON VERDİ

35 yaşındaki forvet, Lille'de aralık ve nisan aylarının futbolcusu seçilmişti. Burak Yılmaz'ın Olympique Lyon deplasmanında serbest vuruştan attığı gol, nisan ayının en iyisi seçilmişti. 10 yıl sonra şampiyonluğunu ilan eden kuzey ekibi, Paris Saint Germain'in 3 yıllık hegemonyasına da son vermişti.

Haberin Devamı

BURAK'IN YERİNE MOSTAFA MOHAMED

Sezon sonu Lille'den ayrılacak olan Burak Yılmaz'ın yerine yapılacak transfer için Fransız Le10Sport bomba bir iddia ortaya attı. Habere göre Burak'ın yerine güçlü bir golcüyle doldurmak isteyen Lille, Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed'i transfer edecek.

Bomba transferi duyurdular Burak Yılmazın yerine Galatasaraylı yıldız

MUSTAFA KAPI'DAN SONRA BİR G.SARAYLI DAHA

Yakın dönemde Türkiye'den birçok transfer yaparak Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı gibi oyuncuları kadrosuna katan Fransız temsilcisi, bunlara bir yenisini Mostafa Mohamed'i transfer ederek gerçekleştirmek istiyor.

FORVET ROTASYONU DEĞİŞİYOR

Burak Yılmaz ile sözleşme yenilememesi ve Jonathan David'i Avrupa devlerinden birine satması beklenen Lille, Galatasaray'dan Mostafa Muhammed'i transfer ederek forvet rotasyonunda değişikliğe gitmeyi planlıyor.

Bomba transferi duyurdular Burak Yılmazın yerine Galatasaraylı yıldız

MARSİLYA VE LYON DA İSTİYOR

Habere Mostafa Mohamed'le ilgilenen tek Fransız takımı Lille değil. Son şampiyonun yanı sıra Marsilya ve Lyon da Mısırlı golcüyü yakından takip ediyor.

BORDEAUX'UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Mısırlı golcü oyunucuyu bu sezonun başında Fransız ekibi Bordeaux, kadrosuna katmak istemiş ancak sarı-kırmızılıların Mohamed'in o dönem için bonservisini elinde bulunduran Zamalek ile satın alma opsiyonu konusunda anlaşma sağlayamaması sebebiyle görüşmeler sonuçsuz kalmıştı.

Haberin Devamı

12 GOLE DOĞRUDAN ETKİ ETTİ

Mısır ekibi Zamalek'ten önce kiralanan sonra bonservisi ile transfer edilen Mısırlı oyuncu, bu sezon 36 resmi maçta 7 gol atıp 5 de asist yaptı.

 

Yazarlar