Dünyadan Futbol Brezilya'da kaos! Taraftar mısır kovası fırlattı, Neymar sinir krizi geçirdi

Brezilya'da kaos! Taraftar mısır kovası fırlattı, Neymar sinir krizi geçirdi

13.10.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası Elemeleri'nin 3'üncü haftasında Brezilya ile Venezuela arasındaki maçtan sonra büyük bir kaos yaşandı. Neymar kendisine mısır kovası fırlatan taraftar ile tartıştı.

Brezilyada kaos Taraftar mısır kovası fırlattı, Neymar sinir krizi geçirdi

Brezilya, Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nin 3'üncü haftasında Venezuela ile karşı karşıya geldi. Arena Pantanal'daki müsabakanın 1-1'lik skorla sona ermesinin ardından saha kenarı karıştı.

Haberin Devamı

Brezilya'nın yıldızı Neymar ile taraftarlar arasında yaşanan gerilimin ardından tecrübeli futbolcu sinir krizi geçirdi. Neymar'ın kafasına gelen mısır kovasının ardından yaşananlar büyük ses getirdi.

Brezilya Milli Takımı'nın soyunma odasına yürüdüğü sırada bir taraftarın sahaya fırlattığı mısır kovası, Neymar'ın kafasına isabet etti. Bu durum sonrası Neymar, sinir krizi geçirdi. Neymar taraftara tepki gösterirken olayların büyümesini takım arkadaşları önledi.

Brezilyada kaos Taraftar mısır kovası fırlattı, Neymar sinir krizi geçirdi

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Brezilya ile Venezuela arasındaki maçta Neymar'ın gösterdiği performans dikkat çekti. Müsabakada 90 dakika şans bulan yıldız futbolcu, rakip kaleye 5 isabetli şut gönderdi. Neymar rakiplerini 5 kez çalımlarken müsabakada yüzde 81 pas isabet oranı yakaladı. Rakipleriyle 12 ikili mücadeleye giren Neymar, 7'sinde topun sahibi oldu.

Haberin Devamı

Brezilyada kaos Taraftar mısır kovası fırlattı, Neymar sinir krizi geçirdi

Neymar, Brezilya Milli Takımı'nda şu ana kadar 127 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda 79 gol sevinci yaşadı. Yıldız hücumcu aynı zamanda takım arkadaşlarına 59 asist yaptı.