Dünya Kupası Brezilya’da Neymar krizi

Brezilya’da Neymar krizi

11.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Çeyrek finalde Hırvatistan’a elenen Brezilya’da Neymar tartışmaları baş gösterdi. Maç sonunda milli takıma veda sinyali veren yıldız oyuncunun seri penaltılarda da en sona kalmak istemesi tepki topladı.

Brezilya’da Neymar krizi

Hırvatistan’a elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Brezilya’da Neymar tartışılıyor. Hırvatistan karşısında seri penaltı atışlarında kaybeden Sambacılar’da maçın ardından gözyaşlarına hakim olamayan Neymar, sert açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Milli takım formasına veda edebileceğini ama kafasının karışık olduğunu belirten 30 yaşındaki futbolcu, “Şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Büyük bir öfke yaşıyorum. Milli takım formasını bıraktım diyemem hemen ama ne yapacağımı bilmiyorum. Oturup sağlıklı bir şekilde düşünmem lazım. Kafam çok karışık. Konuşmak için erken ama içimde bazı şeyler bitmiş gibi” diye konuştu.

Bu arada Brezilya’da penaltı atışlarındaki sıralama tartışma yarattı. Herkes ilk penaltıda neden Neymar’ın topun başına geçmediğini sorguladı. Dani Alves maç sonunda yaptığı açıklamada, “Neymar ilk toplandığımızda 5. atışı ben yapacağım diye talepte bulundu. Tite de kabul etti. Neymar, 2016 Olimpiyatları gibi yapmak istedi, son penaltıyı atmak istedi. Bu da gayet normal. Zaten son penaltılar hep en zor olanıdır” diye belirtti.

Haberin Devamı

Yazarlar