Fenerbahçe Brezilya'da Willian depremi! 'Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim'

Brezilya'da Willian depremi! 'Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim'

13.08.2022 - 12:14 | Son Güncellenme:

Premier Lig devleri Chelsea ve Arsenal'in eski yıldızı dün akşam şok bir açıklama yaparak kulübü Corinthians'tan ayrıldığını duyurdu. Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Brezilyalı yıldız ile ilgili Vitor Pereira'nınj teknik direktörlüğünü yaptığı Corinthians'tan da bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Brezilyada Willian depremi Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim

Brezilyalı Ligi ekiplerinden Corinthians'ta forma giyen yıldız futbolcu Willian şok eden bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

ŞOK EDEN AYRILIK

Chelsea ve Arsenal'in eski yıldızı olan ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Willian, kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını belirten bir açıklamayla Corinthians'tan ayrıldığını duyurdu.

'SÜREKLİ TEHDİTLER NEDENİYLE SÖZLEŞMEYİ FESHETME KARARI ALDIM'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan 34 yaşındaki oyuncu, "Bugün Corinthians'a veda ederken, bu formayı tekrar giyme fırsatı verdiği için kulübe ve beni büyük ölçüde destekleyen taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Ne yazık ki ailemin ve benim sürekli uğradığımız tehditler nedeniyle, hem kendim hem kulüp için daha iyi olacağını düşünerek sözleşmeyi feshetme kararı aldım. Kulübe başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Brezilyada Willian depremi Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim

KULÜP BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Corinthians Başkanı Duilio Monteiro Alves, 'Willian bizden kontratının feshedilmesini istedi. Artık ona sahip olamadığımız ve işler beklediğimiz gibi gitmediği için üzgünüz. Ama mutlu olanları burada tutmalıyız.' ifadelerini kullandı.

Brezilyada Willian depremi Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Corinthians kulübünden yapılan açıklamada ise “Corinthians, sporcunun sözleşmesinin feshedilmesi beklentisini kabul etti. Willian, özel ve aile sorunları nedeniyle Brezilya’dan ayrılma arzusunu iletti. Corinthians bu durum için üzgün, ancak oyuncunun kararına saygı duyuyor” denildi.

CORİNTHİANS'IN ELENDİĞİ COPA LİBERTADORES MAÇINDA OYNADI

Son olarak Çarşamba günü oynanan ve Flamengo'nun Corinthians'ı elediği Copa Libertadores çeyrek finali maçında oynayan Willian'a maç sonrası sosyal medyadan tehdit ve hakaretler yağdı. 

Brezilyada Willian depremi Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim

'AİLEME SALDIRMAYA BAŞLADILAR

Willian, Globo Esporte web sitesine yaptığı açıklamada, 'Corinthians kaybettiğinde ve ben iyi oynamadığımda, ailem sosyal medyada tehditler ve hakaretler aldı. Karım, çocuklarım ve son zamanlarda da babama, kız kardeşime saldırmaya başladılar' dedi.

5 GOLE KATKI SAĞLADI

Willian, Brezilya'da devam eden sezonda toplam 36 müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli futbolcu bu süreçte 1 gol ve 4 asist üretti. Brezilyalı oyuncu sağ ve sol kanat mevkilerinin yanı sıra santrfor ve kanat bek pozisyonlarında da oynayabiliyor. Brezilyalı oyuncu daha önce Mauaense, Shakhtar Donetsk, Anji Mahaçkale, Chelsea ve Arsenal formaları giydi.

Haberin Devamı

Brezilyada Willian depremi Ölüm tehditleri sonrası sözleşmemi feshettim

FULHAM DAHA AVANTAJLI

Premier Lig'in yeni ekibi Fulham'ın Willian'ı kadrosuna katmak için Fenerbahçe'den daha avantajlı olduğu belirtildi. Oyuncunun Premier Lig'de Chelsea ve Arsenal formaları altında uzun süre forma giymesi nedeniyle uyum sorunu yaşanmasının beklenmediği kaydedildi.

Yazarlar