Fenerbahçe Brezilya'dan Jorge Jesus için bir iddia daha! Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

Brezilya'dan Jorge Jesus için bir iddia daha! Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

11.04.2023 - 09:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği ve şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdüğü karşılaşmanın ardından Brezilya basınından Jorge Jesus için bir iddia daha ortaya atıldı.

Brezilyadan Jorge Jesus için bir iddia daha Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus belirsizliği sürüyor. Sarı-lacivertlilerin dün akşam Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup edip şampiyonluk iddiasını sürdürdüğü karşılaşmanın ardından Brezilya basını çarpıcı bir iddia daha ortaya attı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

JESUS'TAN YENİ SÖZLEŞME YANITI

Sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceğini söyleyen Jorge Jesus, sezon sonunda Başkan Ali Koç ile karar verileceğini aktararak, “Başkanla devamlı konuşuyoruz. Kendisi bu kulübe her anlamda çok fedakarlık yapıyor. Maddi anlamda fedakarlık yapıyor. Hoş olmayan durumlar da yaşıyor. Devamlı konuşuyoruz Devam etmemi istediğini belirtti ama en başında sezon bittiği zaman ‘iki taraf oturur karar veririz’ diye görüştük. Ligin bitmesine 1 ay kaldı. Bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Şu anda yapmamız gereken şey önümüzdeki maçlara odaklanmak. Kupada yarı finaldeyiz, final oynayabiliriz. Ligde savaşımıza devam ediyoruz. Ligde iyi şansımızın olduğuna inanıyoruz İşler normal giderse sezon sonunda bakacağız. Normal gitmesinden kastım oynanmayan maçlara da puan verilmesi konuşuluyor. Sezonu nasıl tamamladığımıza bakıp tekrar değerlendiririz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Brezilyadan Jorge Jesus için bir iddia daha Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

BÜYÜKA'DAN JESUS ELEŞTİRİSİ

Milliyet'in duayen yazarlarından Şansal Büyüka, bugünkü yazısında Jorge Jesus'un kadro tercihlerini eleştirdi.

Büyüka'nın yazısındaki o bölüm şu şekilde:

"Jorge Jesus, son maçta Kadıköy’de ıslıklanan Arao ve İrfan Can’lı on birle maça başlayarak acaba o protestoyu yapan taraftarlara bir mesaj mı vermek istedi? Sanırım Jorge Jesus inadı ve yanlışlarında ısrar etmeyi seviyor. Bu yüksek egonun kimseye bir yararı yok.
Jesus’un ilk lig maçlarında Fenerbahçe yıllardır süren “yan pas-geri pas” illetinden kurtulmuştu. Son maçlara bakıyorum; bu “yan pas- geri pas” illeti, Fenerbahçe’yi yeniden sarmış sarmalamış gibi..."

Brezilyadan Jorge Jesus için bir iddia daha Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

Haberin Devamı

PEREIRA SONRASI A PLANI JESUS

Brezilya'nın ünlü spor radyolarından Redeçao SporTV Muhabiri Eric Faria, büyük bir iddiada bulundu. Faria'nın iddiasına göre, Vitor Pereira ile yolları ayırma kararı alan Flamengo'da a planı Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus... Pazartesi günü Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Brezilya ekibi bu andan itibaren Jorge Jesus ile temasa geçecek.

Haberin Devamı

Jesus ile Flamengo arasındaki görüşmelerde sorun çıkarabilecek bazı hususlar da var. Geçmişte Flamengo'da görev yapan Portekizli teknik adam, 2020'de sözleşme yenilenmesinden kısa bir süre sonra kontratını feshetmişti. Bu olay Başkan Rodolfo Landim ve taraftarlar arasında rahatsızlık yaratmıştı.

Flamengo taraftarları son dönemde Jorge Jesus'un göreve getirilmesini istediklerini sık sık dile getiriyordu.

Brezilyadan Jorge Jesus için bir iddia daha Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

BREZİLYA'DAN BİR İDDİA DAHA: RESMİ TEMASLAR ZOR GÖRÜNÜYOR AMA...

Brezilya'dan Globo'da yer alan habere göre Flamengo, Vitor Pereira'nın görevine resmi olarak son vermese de yerine gelecek adayları değerlendirmeye aldı. Haberde Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Sevilla'da görevine son verilen Sampaoli'nin favoriler arasında yer aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus ve Flamengo başkan yardımcısı arasındaki ikili ilişkilerin iyi olmasına rağmen Portekizli teknik adamın Fenerbahçe ile Mayıs sonuna kadar Türkiye'de kalacak olması Flamengo'yu Jesus konusunda geri adım atmaya zorluyor. Vitor Pereira ile fesih görüşmelerini sürdüren Brezilya ekibinin kısa süre içinde resmi açıklamayı yapması beklenirken Jesus'un Fenerbahçe'de 2 ay daha kalması sebebiyle Portekizli teknik adamla resmi görüşmeler ilerleyemiyor.

Globo'da yer alan haberde "Yeni teknik direktör için Flamengo yönetim kurulunun A planında Jorge Jesus yer alıyor. Resmi temaslar şu an için zor görünüyor. Flamengo'nun Jesus'un dönüşü için bazı görüşmeleri var fakat Pereira'nın görevine son verilmesinin ardından daha da yoğunlaşabilir. Bir başka karmaşık durum ise Jesus'un Mayıs sonuna kadar Fenerbahçe'de kalacak olması. Flamengo, Pereira sonrası acil bir çözüm istiyor. Jesus, Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından yeni sözleşme sorusunu ise teğet geçti." ifadelerine yer verildi.

Brezilyadan Jorge Jesus için bir iddia daha Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

JESUS OLMAZSA SAMPAOLI

UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile Fenerbahçe ve Jesus'a rakip olan Jorge Sampaoli bu kez Flamengo'nun teknik direktörü olmak için Jorge Jesus'un rakibi konumunda. Globo'da yer alan haberde Flamengo'nun Jesus'u A planında tuttuğuna yer verilse de arka planda Sampaoli isminin de çok güçlü seslendirildiğine yer verildi.

Sampaoli'nin Sevilla'dan gönderildiğine ve serbest olduğuna yer verilirken Flamengo'da forma giyen Gerson'a Marsilya'da kariyerinin en özel anlarını yaşattığı detayına da yer verildi.

Brezilyadan Jorge Jesus için bir iddia daha Dikkat çeken Fenerbahçe detayı

Yazarlar