Almanya Bundesliga Bundesliga tarihinde bir ilk! Maçta oruç molası verildi

Bundesliga tarihinde bir ilk! Maçta oruç molası verildi

08.04.2022 - 17:41 | Son Güncellenme:

Almanya Bundesliga'da, Mainz 05 forması giyen Senegal asıllı Fransız futbolcu Moussa Niakhate’ye, Augsburg ile oynadıkları müsabakada orucunu açması için hakem tarafından izin verildi. Alman Bild gazetesi, bu olayı, 'Bundesliga tarihinde ilk kez ramazanda içme molası yaşandı' cümleleriyle haberleştirdi.

Bundesliga tarihinde bir ilk Maçta oruç molası verildi

Bundesliga'nın 26. hafta erteleme maçında Mainz 05 ile Augsburg, 6 Mart Çarşamba günü karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Bild gazetesinin, 'Bu içme molası Bundesliga’nın tarihine geçti' başlığıyla verdiği habere göre mücadelenin 65. dakikasında top auta gittikten sonra hakem Matthias Jöllenbeck, maçı hemen başlatmadı ve Mainz 05'in 26 yaşındaki oyuncusu Niakhate’ye işarette bulundu.

Bundesliga tarihinde bir ilk Maçta oruç molası verildi

Niakhate’nin, kaleci Robin Zentner’in verdiği şişeden su içtiği ve ardından oyuna devam edildiği aktarılan haberde, 'Bundesliga tarihinde ilk kez ramazanda içme molası yaşandı' ifadelerine yer verildi.

Bundesliga tarihinde bir ilk Maçta oruç molası verildi

Mainz'ın takım kaptanları arasında yer alan Moussa Niakhaté bu sezon 27 maçta takımının formasını terletti. 26 yaşındaki başarılı savunmacı rakip ağları 3 kez sarstı.

Bundesliga ekibiyle sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Moussa Niakhaté'nin güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

2019 sezonundan Man City’nin Liverpool galibiyeti

Yazarlar