Beşiktaş Beşiktaş'ta Cyle Larin'de iki kriter! Ya yollar ayrılacak ya da...

Beşiktaş'ta Cyle Larin'de iki kriter! Ya yollar ayrılacak ya da...

08.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş yönetimi, Valerien Ismael’in kadroda tutulmasını istemesi halinde Cyle Larin’le sezon sonu masaya oturacak. Siyah-beyazlıların Kanadalı golcüyle yeni sözleşme imzalamak için iki kriter belirlediği öğrenildi.

Beşiktaşta Cyle Larinde iki kriter Ya yollar ayrılacak ya da...

SERDAR SARIDAĞ

Kartal’da Cyle Larin bilmecesi sezon sonu yanıtını bulacak. Siyah-beyazlı yönetim, profesyoneller ve Valerien Ismael, Kanadalı oyuncunun durumuyla ilgili aceleci davranmamayı kararlaştırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Cyle Larinde iki kriter Ya yollar ayrılacak ya da...



Buna göre sözleşmesi sezon sonu bitecek Cyle Larin için iki önemli kriter belirlendi. Valerien Ismael’in 17 Nisan’da 27 yaşına girecek olan Larin’in kadroda tutulmasını istemesi ve maddi konularda anlaşma sağlanması halinde yıldız futbolcuyla anlaşma zemini aranacağı öğrenildi.
Ismael’in, Larin için kesin kararını sezon sonu vermek istediği ifade edildi.

Beşiktaşta Cyle Larinde iki kriter Ya yollar ayrılacak ya da...

Golcü oyuncuyu daha yakından tanımayı planlayan Fransız teknik adamın olumlu görüş bildirmesi halinde Larin’le pazarlık masasına oturulacak. Yıllık garanti ücret konusunda yönetimin istediği çizgiye gelirse Kanadalı futbolcuyla en az 3 yıllık yeni sözleşme imzalanacak. Aksi halde Larin ile Beşiktaş’ın yolları ayrılacak.

PFDK’dan 1 maç ceza

Cyle Larin’in 2.5 milyon euro yıllık ücret konusundaki ısrarını sürdürdüğü aktarıldı. Yönetimin ise sezon sonu yapılacak görüşmelerde maksimum 1.7 milyon euroya çıkacağı vurgulandı. Larin indirim yapmaz veya yönetim teklifini artırmazsa deneyimli oyuncu bedelsiz olarak kulüpten ayrılacak.

Bu arada PFDK, Trabzonspor deplasmanında Siopis’e tokat atarak direkt kırmızı kart gören Larin’e 1 maç ceza verdi. PFDK tarafından tahrik indirimi uygulanan Kanadalı oyuncu sadece Alanyaspor maçını kaçıracak.

Haberin Devamı

Kylian Mbappé'nin 2021-22'deki en iyi golleri