Almanya Bundesliga Bundesliga'da şoke eden olay! 2 taraftar vefat etti

Bundesliga'da şoke eden olay! 2 taraftar vefat etti

18.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Bundesliga'nın 22'nci haftasında RB Leipzig ile Borussia Mönchengladbach arasında oynanan maçın ardından kahreden haberler peş peşe geldi. 2 taraftarın vefat ettiği açıklandı.

Bundesligada şoke eden olay 2 taraftar vefat etti

RB Leipzig, Almanya Bundesliga'nın 22'nci haftasında Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi. Red Bull Arena'daki dev müsabakanın ardından 2 taraftarın vefat ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı tribünden izleyen bir RB Leipzig taraftarının karşılaşma devam ederken rahatsızlandığı, ardından acil müdahaleye rağmen vefat ettiği kaydedildi. Borussia Mönchengladbach'ı tutan bir taraftarın da maça giderken geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybettiği aktarıldı.

RB Leipzig'den yapılan açıklamada, "Yürek parçalayıcı bir gece. RB Leipzig ile Borussia Mönchengladbach arasında oynanan maçta bir taraftarımız maalesef stadyumda hayatını kaybetmiştir. Aynı gün Borussia Mönchengladbach taraftar grubunun bir üyesi de Leipzig yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Derin bir üzüntü içindeyiz ve tüm düşüncelerimiz, derin taziyelerimiz taraftarların aileleri ve yakınlarıyla birlikte. Huzur içinde yatsınlar" denildi.

Haberin Devamı

Borussia Mönchengladbach'tan yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"Vefat eden her iki taraftarımızın ailelerine ve dostlarına en derin taziyelerimizi sunuyoruz."

MAÇI LEIPZIG KAZANDI

Bundesliga'da ilk 4 yarışını yakından ilgilendiren mücadeleyi RB Leipzig kazandı. Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 mağlup eden RB Leipzig'in gollerini 14'üncü dakikada Xavier Simons ile 57'nci dakikada Lois Openda kaydetti.

Bu sonucun ardından RB Leipzig puanını 40'a yükseltti. Borussia Mönchengladbach ise 22 puanda kaldı.

Yazarlar