Dünyadan Futbol SON DAKİKA | Fatih Terim'e Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi! Bedelini ödeyeceğiz

SON DAKİKA | Fatih Terim'e Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi! Bedelini ödeyeceğiz

18.02.2024 - 11:11 | Son Güncellenme:

Panathinaikos, 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan Lamia karşısında iki puan kaybetti. Yunan basınında bu beraberliğin ardından takımın oyununa dair çarpıcı bir eleştiri vardı. Ayrıca Panathinaikos taraftarları Fatih Terim'e Samet Akaydin üzerinden sert eleştirilerde bulundu.

SON DAKİKA | Fatih Terime Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi Bedelini ödeyeceğiz

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos sahasında Lamia'yı konuk etti. Lamia maçın ilk yarısında 10 kişi kalmasına rağmen öne geçti fakat ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Panathimaikos 2-1 öne geçse de skor üstünlüğünü koruyamadı ve maç 2-2 sona erdi. Maçın ardından Yunan basını Fatih Terim'i sert bir dille eleştirdi. Panathinaikos taraftarları da Samet Akaydin ve kadrodaki geniş rotasyon sebebiyle tecrübeli teknik adama eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

İLK YARIDA İKİ SAKATLIK ŞOKU

Teknik Direktör Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Lamia'yı konuk etti. Uzun zaman sonra ligde taraftarıyla buluşan yeşil-beyazlı takım, rakibine iki puan bıraktı. Panathinaikos - Lamia mücadelesine sakatlıklar da damga vurdu.

Panathinaikos maçın ilk yarısında adeta sakatlıklarla boğuştu. Karşılaşmanın 14. dakikasında Verbic, aldığı darbe sonucunda maça devam edemedi ve yerini Aitor'a bıraktı. Bu değişiklikten dokuz dakika sonra ise bu kez Juankar yine darbeye bağlı bir sakatlık yaşadı ve 23. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Juankar'ın yerine oyuna etkili ortalarıyla tanınan Mladenovic girdi.

SON DAKİKA | Fatih Terime Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi Bedelini ödeyeceğiz

SAMET'E SERT FAUL, KIRMIZI KART GETİRDİ

Haberin Devamı

Ev sahibi ekibin iki zorunlu değişikliğinin ardından Lamia'da Martinez, Samet Akaydın'a yaptığı sert faulün ardından 39. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. A Millî Takım stoperi ise aldığı sert müdahaleye rağmen sakatlık yaşamadı ve maça devam edebildi. Panathinaikos'un 10 kişi kalan rakibine karşı işi kolaylaşmış gibi görünse de işler Fatih Terim'in istediği gibi gitmedi. İlk yarı sona ermeden üzere sahneye Panathinaikos'un eski golcüsü Carlisto Lopez çıktı ve Lamia'yı 1-0 öne geçirdi.

BERNARD'DAN ANINDA CEVAP

Carlisto Lopez'in golünün ardından Panathinaikos, 45+3'te Bernard'ın golüyle skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci devrede Fatih Terim çift santrfora dönerken bunun meyvesini aldı ve 59. dakikada, ikinci yarıda oyuna giren Jeremejeff'in kaydettiği gol ile Panathinaikos 2-1 öne geçti. Ancak Terim'in öğrencileri, 68'de Tsiloulis'in golüne engel olamayınca 10 kişi rakibine karşı sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı takım bu beraberliğin ardından ligde puanını 51'e yükseltti. Bir maç eksiği bulunan lider PAOK'un da 51 puanı bulunuyor.

SON DAKİKA | Fatih Terime Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi Bedelini ödeyeceğiz

"BUNDAN DAHA KÖTÜ OLAMAZ"

Panathinaikos'un, 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynayan rakibine karşı 3 puan alamamış olması eleştirileri de beraberinde getirdi. Yunan basınından Sport24, "Panathinaikos'un durumu bundan daha kötü olamaz" başlığıyla yeşil-beyazlı takımın oyununu ve Fatih Terim'i eleştirdi. Haberin devamında, "İlk 20 dakikada iki sakatlık, sahanın bir tarafında düzensizlik, düzensiz bir tempo ve hayal kırıklığı. Mantıklı bir şey yoktu. Panathinaikos art arda duran toplarla yüklendi. Ev sahibinin etkisiz futbolu, çağ dışı hücum yaklaşımını tanımlıyor" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Fatih Terime Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi Bedelini ödeyeceğiz

TARAFTARLARDAN SERT ELEŞTİRİ

Yunan basını, Panathinaikos taraftarlarının Lamia ile 2-2 berabere kaldıkları maçta hayal kırıklığına uğradıklarını ve Terim'e sert eleştirilerde bulunduklarını manşetlere taşıdı.

Sportdog'da yer alan haberde Panathinaikos taraftarlarının Fatih Terim'e yaptığı eleştiriler okuyuculara aktarıldı.

Taraftarlar özellikle Samet Akaydin ve Vitor Hugo'dan oluşan savunma hattına hiç güvenmedikleri yönünde eleştirilerde bulundu.

İşte Panathinaikos taraftarlarının Fatih Terim'e yönelik eleştirileri:

- Terim'in bu büyük rotasyonu durdurması gerekiyor. Mevcut oynayanlardan daha iyi 3 stopere sahip olamazsınız ve bu ikisinin birlikte oynamasını sağlayamazsınız. 13-14 maç kaldı ve ikisi her maç oynuyor. Maç boyunca her yere koştuğu için Bernard'a aferin.

Haberin Devamı

- Derbileri kazanan fakat küçük takımları hafife alan bir teknik direktöre sahip olduğumuzu kutladıktan sonra bu savunmacılar Schenkeveld'den daha mı iyi?

- Akaydın bugün hiç iyi değildi. Schenkeveld ondan ne kadar kötü? Şampiyonluk istiyorsan ve evinde on kişilik Lamia'yı yenemiyorsan ne diyebilirsin ki? Bugün bunun bedelini ödeyeceğiz.

- Bu yıl futbolda herhangi bir Yunan takımı tarafından yapılan yılın gafı! Terim ve oyuncuların suçu! Bu maçlarda oynamayacaksınız, kazanacaksınız! Hugo ve Akaydın'ın bu kadar çok maç oynaması ve Schenkeveld'in oynamaması düşünülemez.

SON DAKİKA | Fatih Terime Samet Akaydin tepkisi: Şaka gibi Bedelini ödeyeceğiz

- Akaydın şakasını durdurmalıyız

- Üzgünüm ama neden Akaydın'ın Schenkeveld'den daha iyi olduğunu düşünüyoruz? Stoperler bugün şaka gibiydi.

- Ne yazık ki Terim maçı verdi... Her maça altı farklı oyuncuyla çıkamazsınız ve özellikle savunmanın şimdiye yerleşmiş olacağını düşünüyordum... 

Haberin Devamı

Yazarlar