Galatasaray Burak Yılmaz için şok açıklama!

Burak Yılmaz için şok açıklama!

01.04.2013 - 11:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın yıldız olmadığını, sadece bir çıkış yakaladığını söyleyen ve Trabzonspor yönetimini yerden yere vuran bu isim kim?

Burak Yılmaz için şok açıklama

Trabzonspor taraftarının unutamadığı isimler arasında yer alan eski gol kralı Fatih Tekke, bordo-mavili Tümhaber’e konuşarak yönetimi topa tuttu. Tekke, yönetimin çok kötü bir oyuncu kadrosu oluşturduğunu belirterek, “Bir kere Trabzonspor'un içinde bulunduğu bu durumun baş sorumlusu başkan ve yönetimdir. Yaptıkları transferlerin hemen hemen hepsi yanlış. Zamanı ve parayı iyi kullanamadı. 3 yıl önce şampiyon kadro kurarken bu kadro yapısını koruyamadı. İstanbul takımlarının daha önce yaşadığını şimdi biz yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TOLUNAY KAFKAS NE YAPSIN!

Mevcut süreçte en masum ismin Tolunay Kafkas olduğunu dile getiren Tekke, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tolunay Kafkas'ı görevin başına getirdiler fakat Trabzonspor'un o kadar kötü kadrosu var ki Tolunay Kafkas değil, hangi hoca gelirse gelsin başarısız olur. Milli maç arasını iyi geçirdiklerini zannediyorum. Bugünkü Antalya maçını kazanacaklarını umuyorum.” Tekke, Trabzonspor’da kendisinin gol rekorunu kıran ve şu sıralar dünyanın konuştuğu Burak Yılmaz’ın yıldız olmadığını, iyi bir form grafiği yakaladığını ancak çok eksiğinin olduğunu belirterek, “Türkiye’nin en büyük yıldızı Emre Belözoğlu’dur” şeklinde konuştu.

Yazarlar