Dünyadan Futbol Burak Yılmaz'dan U dönüşü! Fortuna Sittard'a veda ettiğini açıklamıştı

Burak Yılmaz'dan U dönüşü! Fortuna Sittard'a veda ettiğini açıklamıştı

04.04.2023 - 13:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz ayrılık kararından vazgeçti.

Burak Yılmazdan U dönüşü Fortuna Sittarda veda ettiğini açıklamıştı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Fortuna Sittard'a veda eden Burak Yılmaz ayrılık kararından vazgeçti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

AYRILIK KARARI ALDI

Kariyerine Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard'da devam eden tecrübeli yıldız Burak Yılmaz bu sezon takımın en önemli isimleri arasında yer alıyor. Ligde sahaya çıktığı 25 maçta dokuz gol ve beş asistlik performans sergileyen yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde takımdan ayrılma kararı almıştı.

GRONINGEN MAÇINDAN SONRA VEDA ETTİ

37 yaşındaki oyuncu 3-1 kazandıkları Groningen karşılaşmasının ardından veda kararı almıştı. Bu durumu kişisel sosyal medya hesabından paylaşan Burak Yılmaz, "Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Yılmazdan U dönüşü Fortuna Sittarda veda ettiğini açıklamıştı

FORTUNA'DA MADDİ SIKINTI 

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'ın ayrılık kararı Hollanda basınında da sürpriz olarak nitelendirilirken tecrübeli oyuncunun neden ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. Hollanda basınında 'Burak Yılmaz'ın büyük endişeleri var' şeklinde yer alan habere göre, Fortuna Sittardlı oyuncular geçen hafta ödenmesi sözü verilen Mart ayı maaşlarını henüz almadı. 

KRİZ ÇÖZÜLDÜ, BURAK YARIN ANTRENMANA ÇIKIYOR

Fortuna Sittard'da mali kriz çözüldü. Futbol direktörü Ivo Pfennings, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, mart ayı maaşlarının bugün oyuncuların hesaplarına yatacağını belirterek "Burak Yılmaz ile görüştük. Çarşamba gününden itibaren antrenmana çıkacak" şeklinde konuştu.

Yazarlar