Fransa Ligue 1 PSG'den Lionel Messi'yi şoke eden teklif! Ayrılık kapıda

PSG'den Lionel Messi'yi şoke eden teklif! Ayrılık kapıda

04.04.2023 - 18:52 | Son Güncellenme:

Fransız devi Paris Saint-Germain'in formasını giyen Lionel Messi'nin takımdaki geleceği tartışılmaya devam ederken Arjantinli yıldıza şoke eden bir teklif geldi. İşte detaylar...

PSGden Lionel Messiyi şoke eden teklif Ayrılık kapıda

Lionel Messi'nin PSG'deki geleceği futbol dünyasını karıştırmaya devam ediyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantnli yıldıza Fransız devinden şoke eden bir teklif geldi.

Haberin Devamı

MESSİ'YE YUHALAMA

PSG'nin yıldız futbolcusu Messi, milli aranın ardından Parc Des Princes'te hoş karşılanmadı. Messi, Lyon'la karşılaştıkları maçın öncesinde PSG taraftarı yıldız futbolcuyu yuhaladı.

PSGden Lionel Messiyi şoke eden teklif Ayrılık kapıda

 

UTANÇ VERİCİ BİR GÖRÜNTÜ

Eski Fransız futbolcu Thierry Henry, bir dönem Barcelona'da top koşturduğu Messi'ye destek çıktı ve taraftarların Arjantin'li olan futbolcuya olan tutumunu eleştirdi. ''Kendi taraftarın tarafından ıslıklanmak utanç verici. Takımın en iyi oyuncularından birisini ıslıklayamazsın. Messi bu sezon 13 gol ve 13 asist yaptı.

GEÇEN SEZONU GERİDE BIRAKTI

Ballon d'Or ödülünü 7 kez kazanmayı başaran yıldız futbolcu Lionel Messi, PSG formasıyla geçen sezonki istatistiğini şimdiden geride bırakmayı başardı. Messi, geçtiğimiz sezon 34 maçta 11 gol ve 15 asist yaparken, bu sezon 33 mücadelede 18 gol, 15 asist kaydetti.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

2021 yılında uzun yıllar formasını giydiği Barcelona'ya gözyaşları ile veda eden Lionel Messi, PSG'nin yolunu tutmuştu. Arjantinli yıldızın takımdaki sözleşmesi bu sezon sonunda biterken PSG'den flaş bir hamle geldi.

PSGden Lionel Messiyi şoke eden teklif Ayrılık kapıda

KRİTİK BİR KARAR VERECEK

L'Equipe'te yer alan habere göre PSG'deki sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Arjantinli yıldız kariyeri hakkında çok kritik bir karar vermek zorunda kalacak. PSG yıldız futbolcuya beklenmedik bir teklifte bulundu.

ŞOKE EDEN TEKLİF

Dünya Kupası öncesi kulüp ile Messi'nin sözleşme uzatmaya yakın olduğu ancak şu anda durumların değiştiği iddia edildi. Haberin detaylarına göre PSG ile Messi ayrılık noktasına geldi.

Finansal fair play ve kısıtlamalar ile karşı karşıya kalan PSG, 1+1 yıllık sözleşme önerdiği Messi'den maaşını düşürmesini talep etti.

PSGden Lionel Messiyi şoke eden teklif Ayrılık kapıda

KABUL ETMEYECEK

Messi'nin bu teklifi kabul etmesi beklenmiyor. Arjantinli yıldız ancak 2023-24 sezonu için proje konusunda garanti verilirse ve uygun gördüğü maaş teklif edilirse sözleşme yenilemeye sıcak bakıyor.

TALİPLERİ ÇOK

Arjantin ile Dünya Kupası'nda tarihi bir zafere ulaşan Messi, Fransız devinden ayrılmaya karar verebilir. Messi'nin olası ayrılığı sonrası birçok talibi bulunuyor. Al Hilal ve Inter Miamı başta olmak üzere özellikle Suudi Arabistan kulüpleri yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak için kesenin ağzını açmaya hazırlar.

Haberin Devamı

Ancak Messi, Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam etmek istediği için Avrupa'dan gelecek teklifleri değerlendirmeye açık.

400 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Fabrizio Romano'nun haberine göre; Al Hilal, Lionel Messi'ye yılda 400 milyon euro'dan fazla kazanabileceği bir sözleşme teklif etti. Messi'nin önceliği ise Avrupa'da kalmak

BARCELONA'YA DÖNMESİ HAYAL DEĞİL

Messi'nin olası ayrılığı sonrası eski kulübü Barcelona'ya dönmesi de hayal değil. Katalan ekibi Arjantinli yıldızı ne pahasına olursa olsun geri getirmeye çalışıyor.

Yazarlar