BursaSpor Bursaspor 2-0 kazandı!

Bursaspor 2-0 kazandı!

11.07.2014 - 20:13 | Son Güncellenme:

Bursaspor, hazırlık maçında İran Pro Lig takımı Esteghlal'i 2-0 yendi.

Bursaspor 2-0 kazandı

Bursaspor Kocaeli Kartepe kampının 5. gününde İran Pro Lig takımı Esteghlal ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş tüm futbolcularına hazırlık maçında şans vererek performanslarını değerlendirdi. Karşılaşma 83. dakikada penaltıdan Fernandao ve 85. dakikada Volkan'ı Şen'in golleriyle 2-0 sona erdi.

Haberin Devamı

Bursa ekibinin Okan, Zeki, Ethem, Ertuğrul, Oğulcan, Yasin, Ozan Tufan, Ferhat, Furkan, Ozan İpek ve Enes ile başladığı maçın ilk yarısında iki takım da gol kaydedemedi.

İkinci yarıya Teknik Direktör Şenol Güneş'in öğrencileri; Harun, Şener, Civelli, İbrahim, Aziz, Bekir, Belluschi, Volkan, Traore, Aydın ve Fernandao 11'i ile sahaya çıktı.

ŞENOL GÜNEŞ FOTO MUHABİRLERİNE İZİN VERMEDİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu karşılaşmada basın mensuplarının saha içinden görüntü almasına ve fotoğraf çekmesine izin vermedi. Şenol Güneş'in bu tutumu hem Bursaspor'u, hem de İstiklal'i takip eden gazetecilerin tepkisine neden oldu. Medya mensupları maçı ters ışıkta saha dışında tel örgülerin arkasında takip etmek zorunda kaldı.

10 NUMARALI FORMA ENES ÜNAL'IN

Geçen sezon 97 numarayla mücadele eden Enes Ünal, Pablo Martin Batalla'dan sonra herhangi bir futbolcunun giymediği 10 numarayla sahaya çıktı. Enes karşılaşmanın ilk yarısında forma giydi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Bursasporlu taraftarlar İstiklal karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu tribüne Teksas pankartı açtı takımlarına tribünden destek verdi.