Fenerbahçe Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul etti!

Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul etti!

17.05.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de mevcut başkan Ali Koç'un yeniden aday olduğu seçimde yönetim kurulu üyesi olması için Acun Ilıcalı ile görüştüğü öğrenildi.

Acun Ilıcalı, Ali Koçun teklifini kabul etti

Fenerbahçe'de Haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan adaylarından Ali Koç'un Acun Ilıcalı'ya teklifte bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

SARAN, ALİ KOÇ LEHİNE ÇEKİLMİŞTİ

Fenerbahçe'de daha önce başkan adaylığını açıklayan ve resmi prosedürleri sonuçlandıran Sadettin Saran, Ali Koç'la görüştükten sonra kararından vazgeçmişti. Ali Koç'la görüşmesinin ardından bir açıklama yapan Sadettin Saran, seçimde Ali Koç lehine çekilme kararı aldığını duyurmuştu.

Acun Ilıcalı, Ali Koçun teklifini kabul etti

AZİZ YILDIRIM ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Fenerbahçe'de 18 yıl başkanlık yaptıktan sonra 2018'de seçimi Ali Koç'a kaybeden Aziz Yıldırım, bir kez daha Fenerbahçe Başkanlığına aday olduğunu duyurmuştu. Yıldırım görev süresi ile ilgili olarak "72 yaşındayım, 3 sene için geleceğim! Daha fazlasını yapamam! 'Yap' deseniz bile yapamam! Ali Bey de seçilebilir ancak yanlışlardan ders almalıyız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI TEKLİFİ KABUL ETTİ

Sports Digitale'in haberine göre; Acun Ilıcalı'nın Ali Koç'un teklifine olumlu döndüğü ve yönetim kurulu listesinde yer almayı kabul ettiği kaydedildi.