İngiltere Premier Lig Büyük gaf! Bayern, Sane transferini yanlışlıkla açıkladı

Büyük gaf! Bayern, Sane transferini yanlışlıkla açıkladı

03.07.2020 - 09:33 | Son Güncellenme:

Alman devi, Leroy Sane ile anlaştığı yönünde haberler çıkarken kulübün Arapça resmi hesabı yaptığı bir yanlışlıkla bu önemli transferin bitirdiğini gözler önüne sermiş oldu. City'de ayrılan Leroy Sane'nin Bayern Münih formalı fotoğrafları paylaşıldıktan kısa süre sonra kaldırıldı ama bir anlamda da transferin bittiği ortaya çıktı. Alman ekibi sabah ise transferi resmi internet sitesinden duyurdu.

Bundesliga'yı şampiyon tamamlayan ve gelecek sezon için Leroy Sane ile anlaştığı yönünde haberler çıkan Bayern Münih, Arapça resmi hesabının yaptığı bir yanlışlıkla bu önemli transferi bitirdiğini de gözler önüne sermiş oldu.

Haberin Devamı

Manchester City'de ayrılacak Leroy Sane'nin Bayern Münih formalı fotoğrafları paylaşıldıktan kısa süre sonra kaldırıldı ama bir anlamda da transferin bittiği ortaya çıktı.

Alman basınına göre Bayern Münih, 1996 doğumlu oyuncuyu bugün resmen açıklamayı planlıyordu. Bayern Münih'in Leroy Sane'nin bonservisi için Manchester City'ye 10.1 milyon euro'su bonus olmak üzere 55 milyon Sterlin'lik bir bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

Sabah resmi internet sitesinden açıkladılar 

Alman ekibi sabah ise transferi resmi internet sitesinden duyurdu.

 

Büyük gaf Bayern, Sane transferini yanlışlıkla açıkladı

Büyük gaf Bayern, Sane transferini yanlışlıkla açıkladı