İspanya La Liga Çağlar Söyüncü dev transfer için geri sayımda! Yeni adresini duyurdular

Çağlar Söyüncü dev transfer için geri sayımda! Yeni adresini duyurdular

17.02.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Milli futbolcunun sezon sonunda bedelsiz olarak Avrupa devine imza atabileceği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Çağlar Söyüncü dev transfer için geri sayımda Yeni adresini duyurdular

Leicester City'de bu sezon beklediği forma şansını bir türlü bulamayan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Çağlar Söyüncü ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen tecrübeli savunmacının Avrupa deviyle anlaşma sağlayabileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İtalyan basınından Corriere Dello Sport'un haberine göre; Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek için harekete geçti. Tecrübeli stoperin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının transfer için büyük bir avantaj olduğu belirtildi. Çağlar Söyüncü ile Atletico Madrid arasında henüz bir anlaşma olmadığı ancak transferin 1 Temmuz'da gerçekleşmesinin büyük bir ihtimal olduğu kaydedildi.

Çağlar Söyüncü dev transfer için geri sayımda Yeni adresini duyurdular

DEV BONSERVİSLE İMZA ATTI

26 yaşındaki stoper bu sezon Leicester City'de 4 maçta forma şansı buldu ve toplam 259 dakika sahada kaldı. Çağlar Söyüncü'nün güncel piyasa değeri 22 milyon euro olarak gösteriliyor. Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK ve Altınordu formaları giydi. Tecrübeli stoper, 2016-2017 sezonu başında 7 milyon 930 bin euro bedelle Freiburg'a transfer oldu. Leicester City, 2018-2019 sezonu başında Freiburg'a 21 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nda 51 maçta forma şansı bulan Çağlar Söyüncü, rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

ARDA TURAN'DAN SONRA BİR TÜRK DAHA

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid'e transfer olması halinda Arda Turan'ın ardından forma giyen bir diğer Türk yıldız olacak. Arda Turan'dan önce Emre Belözoğlu da Atletico Madrid'de forma giymişti.