İtalya Serie A Çağlar Söyüncü'nün yeni adresini İtalyanlar duyurdu! 1 dakika bile oynamadı

Çağlar Söyüncü'nün yeni adresini İtalyanlar duyurdu! 1 dakika bile oynamadı

29.09.2022 - 11:23 | Son Güncellenme:

Premier Lig'de Leicester City forması giyen Çağlar Söyüncü kulübüyle zor günler yaşıyor. Sezon başından beri ligde forma giyemeyen ve ayrılmayı kafasına koyan Söyüncü'nün yeni adresini İtalyanlar duyurdu.

Çağlar Söyüncünün yeni adresini İtalyanlar duyurdu 1 dakika bile oynamadı

İngiliz ekibi Leicester City'de Brendan Rodgers ile sorun yaşayan ve ayrılmayı aklına koyan Çağlar Söyüncü'nün yeni takımını İtalyanlar duyurdu

Haberin Devamı

1 DAKİKA BİLE OYNAMADI
Leicester City'nin önemli oyuncularından biri olan Çağlar Söyüncü Premier Lig'de 6 hafta geride kalmasına rağmen 1 dakika bile forma giyemedi. Menajer Brendan Rodgers, yıldız futbolcunun oynatılmamasının nedenini, "Bizim seviyemize yakın bile değil" sözleriyle açıklamıştı. Ancak asıl sebebin, Çağlar'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmaması olduğu öne sürüldü.

RODGERS'DAN KESİK YEDİ
Milli futbolcunun sosyal medya hesabından Mevlana'nın "Tüm iyi şeyler sabırdan sonra gelir" sözüyle yaptığı paylaşım, Leicester City'de geçirdiği zor günlere bir atıf olarak yorumlanmıştı.

GALATASARAY İDDİASI
Kadrosuna Juan Mata, Mertens, Icardi ve Lucas Torreira gibi yıldız isimleri katan sarı-kırmızılılar transfer döneminin sonlarına doğru Çağlar Söyüncü ve Kaan Ayhan'ı gündemine almıştı. Sarı-kırmızılılar görüşmeden olumlu sonuç çıkmaması sonrasında farklı isimlere yönelmişti.

Haberin Devamı

 

İTALYANLAR ÇAĞLAR'I INTER'E YAZDI
La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; Serie A devi Inter, Çağlar Söyüncü'yü transfer etmek istiyor.

Inter, Milan Skriniar'ın kulüpten ayrılması durumunda Ocak ayı transfer dönemi için Leicester City defans oyuncusu Çağlar Söyüncü ve Chelseali Trevoh Chalobah'ı olası hedefler olarak düşünüyor.

MILAN SKRINIAR AYRILIRSA...
Milan Skriniar, Inter'in önceliği olmasına rağmen PSG'nin ilgisi kulübü düşündürüyor. Inter, 27 yaşındaki oyuncuyu yeni sözleşmeye ikna edemezse, gelecek yaz onu bedava bırakmaktansa Ocak transfer döneminde satmayı tercih edecek. Bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda İtalyan kulübü maliyetleri daha uygun olan Çağlar Söyüncü ve Trevoh Chalobah'a yönelecek.

BARCELONA'NIN DİKKATİNİ ÇEKMİŞTİ
Çağlar geçtiğimiz sezon gösterdiği performans sonrası Barcelona'nın da dikkatini çekmişti. İspanyol AS'ta yer alan habere göre, Çağlar Söyüncü, Barcelona'nın radarına girmişti. Carles Puyol'a benzetilen Çağlar için, İngiliz ekibi 50 milyon euro bonservis bedel talep etmişti.

1 TIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR
2018'de 21 milyon Euro'ya Freiburg'dan Leicester City'ye transfer olan Çağlar Söyüncü, İngiliz takımında 124 maçta forma giydi ve 3 gol ile 2 asist yaptı ve 5 gole katkı sundu.

Haberin Devamı

Leicester City ile sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek olan 26 yaşındaki stoper, 2014-2016 yılları arasında Altınordu'da oynamıştı.

Çağlar ve Cengiz Ünder'in Altınordu günleri

Yazarlar