Eurocup Beşiktaş, JL Bourg engelini aşamadı! EuroCup’a veda etti

Beşiktaş, JL Bourg engelini aşamadı! EuroCup’a veda etti

03.04.2024 - 22:47 | Son Güncellenme:

Basketbol BKT EuroCup yarı final serisi üçüncü ve son maçında Beşiktaş Emlakjet, Fransa'nın Mincidelice JL ekibine deplasmanda 89-63 mağlup oldu ve EuroCup’a veda etti

Beşiktaş, JL Bourg engelini aşamadı EuroCup’a veda etti

Beşiktaş Emlakjet'in rüya gibi EuroCup macerası sona erdi. Temsilcimiz, EuroCup yarı final serisinin üçüncü maçında deplasmanda Bourg en Bresse ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, mücadeleden 89-63'lük skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

JL Bourg, sahasında aldığı galibiyetle seriyi de 2-1 kazanmayı başararak finale yükseldi ve Paris Basketball'un rakibi oldu. Zorlu deplasmanda sakatlığı nedeniyle Matt Mitchell'ı kullanamayan ve maç içerisinde Angel Delgado'yu da oyun dışı kalması nedeniyle kaybeden Beşiktaş'ın tarihinde ilk kez yarı final derecesi ile büyük başarıya imza attığı EuroCup macerası sona erdi.

MAÇ İÇİNDE GERGİNLİK! 2 YILDIZ OYUN DIŞINDA KALDI

EuroCup'ın yarı final etabında temsilcimiz Beşiktaş Emlakjet'in JL Bourg'a konuk olduğu mücadelede oyuncular arasında yaşanan tartışma sonucunda iki takımdan birer isim oyun dışında kaldı.

Maç başından itibaren yoğun çekişme ile geçen mücadelede ikinci çeyreğin bitimine 2:46 kala iki takım oyuncuları arasında yaşanan gerginlik sonucunda iki takımdan da birer isim diskalifiye edildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan Angel Delgado ile Bourg'dan Isiaha Mike arasında bir gerilim yaşanmıştı.

Bu gerilime dahil olan Bourg'dan Bodian Massa'nın Delgado'ya kafayla darbesi sonucunda Bodian Massa diskalifiye edildi. Sonra pozisyona ilişkin incelemelerde de Angel Delgado, sportmenlik dışı faul ve teknik faul kararlarıyla oyun dışı kaldı.

KOÇ DA DİSKALİFİYE EDİLDİ

Beşiktaş Emlakjet'te koç Dusan Alimpijevic de maçın son anlarında itirazları sebebiyle aldığı teknik fauller sonucunda oyundan ihraç edildi.

İLK PERİYOT SONUCU: JL Bourg 23-21 Beşiktaş

DEVRE:  JL Bourg 44-41 Beşiktaş

3. PERİYOT SONUCU: JL Bourg 65-59 Beşiktaş

MAÇ SONUCU: JL Bourg 89-63 Beşiktaş

 

 

 

Yazarlar